/*Blog module replace 'read more' text*/

INOVIVO
csoport

A MINDSPIRE Consulting az Inovivo csoport, Magyarország egyik vezető informatikai és üzleti tanácsadó holdingjának tagja.

A csoport többi tagvállalatával szorosan együttműködve testre szabott és teljes körű professzionális megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek és partnereinknek.

Az INOVIVO csoport olyan kulcsfontosságú ágazatokat szolgál ki, mint a bankszektor, gyógyszeripar, energiaipar, távközlés, légiipar, autóipar, szállítmányozás, valamint a feldolgozóipar.

Inovivo csoport illusztráció

INOVIVO CSOPORT TAGJAI

Az INOVIVO csoportnak három tagvállalata van, amelyek iparág-specifikus szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek.
A csoport több kulcsfontosságú ágazatban való széles körű jelenléte átfogó ismereteket biztosít az egyes szegmensekről, alapos iparági gyakorlat és tudás mellett. Folyamatosan részt veszünk az iparági képzésekben, kutatásokban, fejlesztésekben, illetve aktívan közreműködünk a meghatározó iparági szövetségekben és rendezvényeken.

MINDSPIRE footer logo


A MINDSPIRE Consulting Zrt. egy banki tanácsadásra szakosodott professzionális szolgáltató cég a közép- és kelet-európai régióban. A MINDSPIRE Consulting széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik komplex projektek multinacionális környezetben való lebonyolításában, elsősorban a banki transzformációs szolgáltatásokra összpontosítva, beleértve a fúziók és felvásárlások során megvalósuló integrációs projekteket, a core banki rendszerek kialakítását, cseréjét és frissítését, valamint az összes folyamat és adatmigrációs tevékenység irányítását.

Onespire logo


A Onespire Zrt. egy informatikai és menedzsment tanácsadó cég, amely a gyártó és szolgáltató szektorra összpontosít a közép-kelet-európai és a nyugat-európai régiókban.
A Onespire fő szolgáltatásai az ERP & SAP rendszerek implementációja és támogatása, az IT megoldások piacvezető cégek számára történő bevezetése, valamint a magyar és nemzetközi ügyfeleik egyedi üzleti folyamataihoz kapcsolódó informatikai és menedzsment tanácsadás.

Iparág

Referencia ország

Tanácsadó

Millió euró éves bevétel

Tudjon meg többet az Inovivo csoportról és széles körű szolgáltatásairól!

Share This