/*Blog module replace 'read more' text*/

INOVIVO
csoport

A MINDSPIRE Consulting az Inovivo csoport, Magyarország egyik vezető informatikai és üzleti tanácsadó holdingjának tagja.

A csoport többi tagvállalatával szorosan együttműködve testre szabott és teljes körű professzionális megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek és partnereinknek.

Az INOVIVO csoport olyan kulcsfontosságú ágazatokat szolgál ki, mint a bankszektor, gyógyszeripar, energiaipar, távközlés, légiipar, autóipar, szállítmányozás, valamint a feldolgozóipar.

Inovivo csoport illusztráció

INOVIVO CSOPORT TAGJAI

Az INOVIVO csoportnak három tagvállalata van, amelyek iparág-specifikus szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek.
A csoport több kulcsfontosságú ágazatban való széles körű jelenléte átfogó ismereteket biztosít az egyes szegmensekről, alapos iparági gyakorlat és tudás mellett. Folyamatosan részt veszünk az iparági képzésekben, kutatásokban, fejlesztésekben, illetve aktívan közreműködünk a meghatározó iparági szövetségekben és rendezvényeken.

MINDSPIRE footer logo


A MINDSPIRE Consulting Zrt. egy banki tanácsadásra szakosodott professzionális szolgáltató cég a közép- és kelet-európai régióban. A MINDSPIRE Consulting széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik komplex projektek multinacionális környezetben való lebonyolításában, elsősorban a banki transzformációs szolgáltatásokra összpontosítva, beleértve a fúziók és felvásárlások során megvalósuló integrációs projekteket, a core banki rendszerek kialakítását, cseréjét és frissítését, valamint az összes folyamat és adatmigrációs tevékenység irányítását.

Onespire logo


A Onespire Zrt. egy informatikai és menedzsment tanácsadó cég, amely a gyártó és szolgáltató szektorra összpontosít a közép-kelet-európai és a nyugat-európai régiókban.
A Onespire fő szolgáltatásai az ERP & SAP rendszerek implementációja és támogatása, az IT megoldások piacvezető cégek számára történő bevezetése, valamint a magyar és nemzetközi ügyfeleik egyedi üzleti folyamataihoz kapcsolódó informatikai és menedzsment tanácsadás.

Iparág

Referencia ország

Tanácsadó

Millió euró éves bevétel

Minőség- és információvédelmi politika

Célunk, hogy az Ügyfeleink számára kiemelkedő szakmai tudással, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk.

Szolgáltatásaink magas színvonala, rugalmasságunk és sokrétű szakmai tapasztalatunk, tanácsadóink folyamatos fejlődése és eltökéltsége mind a kivételes teljesítményt ösztönzi.

Célunk, hogy a szolgáltatási portfóliónkat ügyfeleink számára stratégiai partnerként nyújthassuk. Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink, partnerkapcsolataink kezelésére, a velük szoros együttműködésre.

A minőséget szem előtt tartva és partnereink igényeinek magas színvonalú kezelése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ ISO 27001:2014 szabványok követelményeit kielégítő vállalatirányítási rendszert működtetünk az üzletviteli és informatikai tanácsadás, szoftverfejlesztés területén. A vezetőség elkötelezetten törekszik a minőségirányítási rendszer megbízható működtetésére és folyamatos fejlesztésére, a szervezet folyamataira tervezett- és folyamatos fejlesztést, mérést valósítunk meg az eredményes és hatékony működés érdekében.

Vevőkörünk révén általában érzékeny és bizalmas üzleti adatokkal foglalkozunk, valamint ügyfeleink és a jogszabályok is szigorú titoktartási kötelezettséget várnak el tőlünk, ezért a biztonsági követelményeknek megfelelően meghatároztuk a szükséges óvintézkedéseket, és ezek alkalmazását információvédelmi irányítási rendszerbe foglaltuk. Az információ védelme, beleértve az azt megalapozó információvédelmi politikát is, a hosszú távú céljaink megvalósításához is nélkülözhetetlen.

Cégünk minden munkatársát megbecsült erőforrásként kezeljük. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat kiváló és összeszokott szakértői csapatunk, jól képzett, tapasztalt és motivált szakembereink biztosítják ügyfeleink számára.

Szolgáltatásainkat mindenkor partnereink és ügyfeleink elvárásai alapján, minőség- és információvédelmi politikánk messzemenő figyelembevételével valósítjuk meg.

Menedzsmentünk gondoskodik arról, hogy munkatársaink, alvállalkozóink, beszállítóink, partnereink megismerjék a minőség és információvédelmi politikánkat, minőségirányítással kapcsolatos eljárásainkat, elveinket és biztosítja a szolgáltatásaink kiemelkedő minőségéhez szükséges feltételeket és erőforrásokat. Minden munkatársunk elkötelezett a minőség- és információvédelmi politikánk megvalósításában, a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésében, tevékenységünk ügyfélközpontúságának fenntartásában és fejlesztésében.

Céljaink elérése érdekében beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megfelelő biztonságú szolgáltatásokat várunk.

Tudjon meg többet az Inovivo csoportról és széles körű szolgáltatásairól!

Share This