/*Blog module replace 'read more' text*/

Banki adatmigrációs szolgáltatások

Az IT transzformációs projektek szerves részeként a pénzintézetek esetében az adatmigráció kulcsszerepet játszik a tervezett rendszerintegráció átfogó sikerében.

Ennek ellenére a banki adatok migrálására az erőforrás- és szakmai koncepció tervezése során ritkán fókuszálnak, ami a teljes megvalósítás sikerét kockáztathatja.

Banki adatmigrációs szolgáltatások ikon 2022

Kihívások

Teljeskörű banki adatmigrációs szolgáltatásainkkal hatékonyan tudjuk pénzintézeti ügyfeleinket támogatni az adatáttöltési feladatok felmérésében, tervezésében és végrehajtásában, a legkülönbözőbb méretű és komplexitású adatmigrációs projektekben, legyen szó akár egy kisebb banki szatellit rendszer implementációjáról, vagy egy pénzintézeti fúzióhoz kapcsolódó architektúra integrációjáról.

Banki adatmigrációs szolgáltatások kockázatai

Elegendő tapasztalt erőforrás érhető el a banki adatmigrációs projekthez?

Ismert a banki adatmigrációs folyamat valódi komplexitása és az üzletmenetre gyakorolt hatása?

Rendelkezésre áll adatmigrációs módszertan és az összes szükséges eszköz a megvalósításhoz?

MIÉRT ÉRDEMES A MINDSPIRE BANKI ADATMIGRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSAIT VÁLASZTANI?

Úgy véljük, hogy a pénzintézetek számára az adatmigráció nem csupán az adatokról szól, hanem egy átfogó, a teljes folyamatot lefedő szemléletmódot is igényel, ezért készek vagyunk az IT, az üzleti és az audit követelményeket egyaránt kielégítő teljeskörű felelősséget vállalni az általunk leszállított banki adatmigrációs projektekért.

Teljeskörűség cím

Nemcsak technikailag helyes, de az üzleti követelményeknek is megfelelő banki adatmigrációs folyamatot alakítunk ki.


A teljes folyamatra kiterjedő felelősséget vállalunk, az adatmigráció végrehajtása mellett az átállási és bevezetési tevékenységek teljeskörű koordinálását is beleértve.

Hatékonyság cím

A banki adatmigráció végrehajtása során sztenderdeket és támogató eszközöket használunk annak érdekében, hogy fejlesztési időt és költséget takarítsunk meg ügyfeleinknek.


Saját adatmigrációs módszertanunk és eszközkészletünk azonnal használatba vehető, nem igényel további beruházást vagy költséges fejlesztést.

Átláthatóság cím

Banki adatmigrációs szolgáltatásaink egy jól bevált módszertanon alapulnak, amely garantálja a transzparens és audit-biztos adatmigrációs tevékenységeket az alapszintű adat transzformációktól kezdve egészen a magas szintű projektműködésig.

Sikeresen végrehajtott banki adatmigrációs projektek száma

Év folyamatos adatmigrációs módszertan és eszköz fejlesztés

Emberévnyi tapasztalat a banki adatmigráció terén

Különböző rendszerhez kapcsolódó banki adatmigráció

MIT KÍNÁLUNK?

Banki adatmigrációs módszertan

Univerzális megközelítésen alapuló pénzintézeti adatmigrációs módszertanunk pontosan meghatározott feladatokat, felelősségi köröket és folyamatos módszertani támogatást biztosít a teljes projekt során.


Magában foglalja a koncepcionális tervezést, a megvalósítást, az utólagos támogatást és a koordinációt a különböző banki adatmigrációs projektek számára.


A teljeskörű adatmigrációs támogatáshoz opcionális szolgáltatásokat kínálunk, például adattisztítást vagy rekonsziliációt.

Banki adatmigrációs módszertan illusztráció
Banki adatmigrációs szakértelmünk

Banki adatmigrációs szakértelmünk

Kiterjedt szakértői csapatunk mély banki ismeretekkel és adatmigráció-specifikus gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik.


Különböző profilú banki adatmigrációs tanácsadóinkkal képesek vagyunk lefedni az összes helyszíni és háttér támogatáshoz szükséges feladatot.

Banki adatmigrációs eszközkészletünk

Saját fejlesztésű, azonnal használatba vehető, rendszerfüggetlen pénzintézeti adatmigrációs eszközünk teljeskörűen támogatja az automatizált adatmigrációs folyamat kialakítását és végrehajtását.


Dokumentációs és riporting keretrendszerünk sablonokat, ellenőrzőlistákat, riportsémákat és egyéb támogató anyagokat kínál a pénzintézetek számára a hatékony tervezéshez és megvalósításhoz.

Banki adatmigrációs eszközkészletünk
Adatmigrációs ikon

Legújabb banki adatmigrációs referenciáink

Többet szeretne tudni Banki adatmigrációs szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

Ügyfeleink mondták

Zdrakov
Rostislav Zdravkov

Rostislav Zdravkov

Migrációs Csoportvezető

"A MINDSPIRE egy olyan cég, amely kifejezetten törekszik arra, hogy csapatként és szállítói partnerként teljesítsen, illetve értéket teremtsen ügyfeleinek. Lelkesedés és professzionalizmus jellemezte őket, miközben magas színvonalú banki adatmigrációs szolgáltatásokat nyújtottak az Odessos projekt végrehajtása során, amelynek a célja a két legnagyobb bolgár bank - az EXB és a DSK - egyesítése volt."

Vasic
Vasić Predrag

Vasić Predrag

OTP banka Srbija - Az informatikáért és üzemeltetésért felelős igazgatósági tag (COO)

„A 2019-es sikeres integrációs projektünk után egy még összetettebb bankfúzióval folytattuk az együttműködésünket, amikor a COVID-19 miatt nem várt kihívásokkal találtuk magunkat szembe. A korábbi pozitív tapasztalatok alapján a Sirius Projektben is igénybe vettük a MINDSPIRE szolgáltatásait az adatmigráció és a programmenedzsment területén. Ennek során egyértelműen megmutatták, hogy otthoni munkavégzéssel és kollaborációs eszközök használatával ugyanolyan hatékonyan tudják elvégezni a munkát, mint a bank irodáiban dolgozva.”

previous arrow
next arrow
DELTA migrációs eszköz

Banki adatok kinyerése, átalakítása és betöltése a MINDSPIRE DELTA adatmigrációs eszköz segítségével

Szolgáltatásaink fő eleme a használatra kész, hatékony, adatmigráció-specifikus funkcionalitással rendelkező alkalmazás, amely paraméterezhető adattranszformációt és folyamat kezelést, beépített jelentéskészítést és dashboardokat is magába foglal.

A DELTA a banki és pénzintézeti szegmensben végrehajtott adatmigrációs projektjeink támogatására készült, tökéletesen kiegészítve a Banki Adatmigrációs szolgáltatásainkat és a saját adatmigrációs módszertanunkat.

Ismerje meg, hogyan képes a MINDSPIRE Consulting általánosan alkalmazható, platform és rendszerfüggetlen eszköze felgyorsítani az adatmigráció folyamatát, illetve csökkenteni a költségeket és biztosítani az adatok helyességét!

Kérdése van Banki Adatmigrációs szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

DELTA migrációs eszköz kapcsolatfelvétel

Adja meg elérhetőségeit és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Share This