/*Blog module replace 'read more' text*/

Adatmigrációs szolgáltatások

Az IT transzformációs projektek szerves részeként az adatmigráció kulcsszerepet játszik a tervezett rendszerintegráció átfogó sikerében.

Ennek ellenére az adatok migrálására az erőforrás- és szakmai koncepció tervezés ritkán fókuszál, ami a teljes megvalósítás sikerét kockáztathatja.

Adatmigrációs szolgáltatások ikon

Kihívások

Teljeskörű szolgáltatásainkkal hatékonyan tudjuk ügyfeleinket támogatni az adatáttöltési feladatok felmérésében, megtervezésében és végrehajtásában, a legkülönbözőbb méretű és komplexitású migrációs projektekben, legyen szó akár egy kisebb szatellit rendszer implementációjáról, vagy egy banki fúzióhoz kapcsolódó architektúra integrációról.

Adatmigrációs szolgáltatások kockázatai

Elegendő tapasztalt erőforrás érhető el a migrációs projekthez?

Ismert a migrációs folyamat valódi komplexitása és az üzletmenetre gyakorolt hatása?

Rendelkezésre áll migrációs módszertan és az összes szükséges eszköz a megvalósításhoz?

MIÉRT A MINDSPIRE?

Úgy véljük, hogy a migráció nem csupán az adatokról szól, hanem egy átfogó, a teljes folyamatot lefedő szemléletmódot is igényel, ezért készek vagyunk az IT, az üzleti és az audit követelményeket egyaránt kielégítő teljeskörű felelősséget vállalni az általunk leszállított migrációs projektekért.

Teljeskörűség cím
Nemcsak technikailag helyes, de az üzleti követelményeknek is megfelelő migrációs folyamatot alakítunk ki.
A teljes folyamatra kiterjedő felelősséget vállalunk, az adatmigráció végrehajtása mellett az átállási és bevezetési tevékenységek teljeskörű koordinálását is beleértve.
Hatékonyság cím

A migráció végrehajtása során sztenderdeket és támogató eszközöket használunk annak érdekében, hogy fejlesztési időt és költséget takarítsunk meg ügyfeleinknek.


Saját módszertanunk és eszközkészletünk azonnal használatba vehető, nem igényel további beruházást vagy költséges fejlesztést.

Átláthatóság cím

Adatmigrációs szolgáltatásaink egy jól bevált módszertanon alapulnak, amely garantálja a transzparens és audit-biztos migrációs tevékenységeket az alapszintű adat transzformációktól kezdve egészen a magas szintű projektműködésig.

Sikeresen végrehajtott projektek száma

Év módszertani és eszköz fejlesztés

Emberévnyi tapasztalat

Különböző rendszerhez kapcsolódó migráció

MIT KÍNÁLUNK?

Módszertan

Univerzális megközelítésen alapuló, pontosan meghatározott feladatokat, felelősségi köröket és folyamatos módszertani támogatást a teljes projekt során.

Magában foglalja a koncepcionális tervezést, a megvalósítást, az utólagos támogatást és a koordinációt.


A teljeskörű adatmigrációs támogatáshoz opcionális szolgáltatásokat kínálunk, például adattisztítást vagy rekonsziliációt.

Adatmigrációs módszertan illusztráció
Data migration expertise illustration

Szakértelem

Kiterjedt szakértői csapatunk mély banki ismeretekkel és migráció-specifikus gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik.


Különböző profilú tanácsadóinkkal képesek vagyunk lefedni az összes helyszíni és háttér támogatáshoz szükséges feladatot.

Eszközkészlet

Saját fejlesztésű, azonnal használatba vehető, rendszerfüggetlen migrációs eszközünk teljeskörűen támogatja az automatizált migrációs folyamat kialakítását és végrehajtását.

Dokumentációs és riporting keretrendszerünk sablonokat, ellenőrzőlistákat, riportsémákat és egyéb támogató anyagokat kínál a hatékony tervezéshez és megvalósításhoz.
Data migration toolset illustration
Adatmigrációs ikon

Legújabb adatmigrációs referenciáink

Ügyfeleink mondták

Zdrakov
Rostislav Zdravkov

Rostislav Zdravkov

Migrációs Csoportvezető

"A MINDSPIRE egy olyan cég, amely kifejezetten törekszik arra, hogy csapatként és szállítói partnerként teljesítsen, illetve értéket teremtsen ügyfeleinek. Lelkesedés és professzionalizmus jellemezte őket, miközben magas színvonalú migrációs szolgáltatásokat nyújtottak az Odessos projekt végrehajtása során, amelynek a célja a két legnagyobb bolgár bank - az EXB és a DSK - egyesítése volt."

DELTA migrációs eszköz

Szolgáltatásaink fő eleme a használatra kész, hatékony, migrációspecifikus funkcionalitással rendelkező alkalmazás, amely paraméterezhető adattranszformációt és folyamat kezelést, beépített jelentéskészítést és dashboardokat is magába foglal.

A DELTA működés közben

Betöltés

Forrásadatok érkeztetése és hitelesítése különböző forrásrendszerekből.

Cél struktúrák kialakítása, előre meghatározott exportálási módszer kiválasztása (csv, xml, db link, stb.).

Átalakítás

Hatékony szerkesztő az összes transzformációs szabály létrehozásához, számtalan előre kialakított funkcióval.

Szabályok előnézete és rugalmas módosítása, verziókezelés és automatikus dokumentáció.

Folyamat

Könnyen használható tervező a folyamatok meghatározásához, választási lehetőség az előre meghatározott folyamatlépések közül.

Végrehajtás optimalizálása párhuzamos feldolgozással.

Kontroll

Függőségek azonosítása és teljesen automatizált folyamatok tervezése, egy grafikus felületről vezérelve és felügyelve.

Validáció

Könnyen létrehozható egyedi riportok, beépített riportsablonok az adatok hitelesítéséhez és a folyamat nyomon követéséhez.

Kérjen bemutatót és tudjon meg többet a DELTA alkalmazásról!

DELTA migrációs eszköz kapcsolatfelvétel

Adja meg elérhetőségeit és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Share This