/*Blog module replace 'read more' text*/

Központi ügyféltörzs migráció

PROJEKT
ALAPADATOK

2018.03 – 2019.11

Nem nevesített bank

MINDSPIRE
SZOLGÁLTATÁSOK

ALKALMAZOTT MÓDSZERTANOK

A MINDSPIRE migrációs módszertana, beleértve a migráció koncepcionális tervezésével, logikai és fizikai leképezésével, migráció-specifikus teszteléssel, dokumentációval, jelentéskészítéssel, hibakezeléssel és az átállás tervezésével kapcsolatos sablonokat, szabványokat és alapelveket.

A projekt terjedelme és céljai

A bank úgy döntött, hogy egy központosított, egységes törzsadatkezelő megoldást (SAP BP modul) vezet be, és fokozatosan átcsoportosítja ide az ügyféladat-karbantartást. Az implementáció részeként át kellett költöztetni a meglevő ügyféladatokat a előző alaprendszerekből és néhány szatellit alkalmazásból az SAP-ba.


A teljes migrációs szkóp fázisokra volt felosztva, amelyek mindegyike a kiválasztott forrásrendszerekre összpontosított, szinkronban a törzsadat megoldás funkcionális fejlesztésével és gazdagításával.


Az 1. fázis kiterjedése magában foglalta az ügyfelek migrációját a fő alaprendszerből (Symbols) és a potenciális-ügyfél karbantartó rendszerből (TF).
Projekt terjedelme és céljai ikon
Hozzájárulásunk a projekthez ikon

Hozzájárulásunk a projekthez

Koncepcionális tervezés, beleértve a migrációs stratégia elkészítését és megvalósításának ütemtervét, valamint a törzsadatkezelő folyamat- és működési modelltervezésének általános támogatását.


Az előzetes és a folyamatba épített adatminőség-elemzés megtervezése és megvalósítása. Hibajelentés létrehozása a forrásadatok nagyfokú tisztításához.


Az automatizált migrációs transzformációs folyamat logikai, fizikai megtervezése (mapping) és végrehajtása a MINDSPIRE saját migrációs eszközével (DELTA).


Az éles migrációs folyamat tervezésének és végrehajtásának támogatása a törzsadat kezelő rendszer migrációs projektje során.

Projekt szervezet és szerepkörök

A MINDSPIRE kulcsszerepet játszott a megvalósításban, szakértők, módszertan és támogató eszközök biztosításával a migrációs csapat számára.


A migrációs projekt tevékenység- és erőforrás tervezése a bank által delegált projektmenedzsmenttel együtt történt.


A MINDSPIRE teljes körű felelősséget vállalt az adatelemzésért, az átalakításért és a céladatok előállításáért, valamint a bank dedikált erőforrásaival szoros együttműködésben részt vett a koncepciótervezés, az adattisztítás és a tesztkoordináció támogató tevékenységeiben is.
Projekt szervezet  és szerepkörök ikon
Eszközök

Eszközök

Használt eszközök: DELTA migrációs eszköz. Személyre szabott adattisztítási eljárások, integrálva a Delta munkafolyamatába.

Főbb érintett területek

  • Migrációs stratégia és ütemterv elkészítése,
  • A transzformációs folyamat megvalósítása,
  • Migrációt követő támogatás,
  • Adatminőség elemzés és adattisztítás támogatása.

Érintett MINDSPIRE profilok

  • Projektmenedzsment
  • Migrációs elemző
  • Technikai elemzők
  • Fejlesztési támogatás
Adatmigrációs ikon

Legújabb adatmigrációs referenciáink

Többet szeretne tudni az Adatmigrációs szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

Share This