/*Blog module replace 'read more' text*/

MINDSPIRE
Consulting

A 2016-ban alapított MINDSPIRE csapatát olyan professzionális tanácsadók alkotják, akiknek 5 évtől 15 évig terjedő tapasztalatuk van banki projektek megvalósításában.

Banki transzformációra specializáljuk tudásunkat és szolgáltatásainkat, miközben folyamatosan fejlesztjük saját módszertanainkat és eszközeinket. Ezek segítségével tudjuk ügyfeleinkkel közösen elérni szakmai sikereinket.

MINDSPIRE Consulting iroda illusztráció

Székhelyünk Budapesten található

Szolgáltatásainkat Közép-Kelet-Európában és Dél-Kelet-Európában nyújtjuk. Nagyszabású bevezetési projektekben veszünk részt és támogatjuk a régió legnagyobb bankjainak stratégiai kezdeményezéseit.

15 év tapasztalat

A MINDSPIRE Consulting Zrt.-t olyan banki tanácsadók hozták létre, akik több mint 15 éve dolgoznak együtt csapataikkal a magyar és a regionális pénzügyi szektor nagyszabású projektjein.

100%-ban a bankokra fókuszálva

Az alapítók célja egy olyan magas színvonalú tanácsadó cég létrehozása volt, amely 100%-ban a banki tevékenységekre összpontosít, és komplex programok, például fúziók, portfólió-felvásárlások, teljes informatikai rendszerek bevezetése és kiváltása során támogatja a pénzintézeteket.

Folyamatos tudásfejlesztés

Mivel csak a banki tevékenységekre fókuszálunk, ezért ezen a területen piacvezetők vagyunk. Folyamatosan fejlesztjük ismereteinket és módszertanainkat a projektjeinken és az iparági gyakorlatokon alapuló jelentős tapasztalataink révén. Az ágazati fókusz mellett stratégiai szolgáltatásokat is nyújtunk azokon a területeken, ahol a legjobbak közé tartozunk.

MIÉRT

a MINDSPIRE?

A MINDSPIRE Consulting több mint 180 tanácsadóból, álló nemzetközi csapattal rendelkezik, többségük banki szakember és vezető tanácsadó.
A régió meghatározó pénzügyi intézményeivel dolgozunk együtt, stratégiai együttműködésben a legnagyobb bankcsoportokkal.
Projektjeink döntő többségét ügyfeleink irodájából hajtjuk végre, de dolgozunk olyan több helyszínen zajló programokon is, ahol a munkatársaink eltérő lokációkban (például a központban és a regionális leányvállalatokban) vannak.

Ügyfeleink száma

Összes sikeres projekt 2016 - 2021

Referencia országok

Sikeres projektek 2021-ben

INOVIVO CSOPORT

A MINDSPIRE Consulting Zrt. Magyarország és a régió egyik vezető IT és menedzsment tanácsadó holdingjának, az INOVIVO Csoportnak a tagja.

Az INOVIVO csoport olyan kulcsfontosságú ágazatokat szolgál ki, mint a bankszektor, gyógyszeripar, energiaipar, távközlés, légiipar, autóipar, szállítmányozás, valamint a feldolgozóipar.

További információkért az INOVIVO Csoportról és a Onespire Zrt.-ről kattintson az alábbi gombokra!

VEZETŐSÉG

MINDSPIRE Menedzsment csapat

Fő szolgáltatásaink

Banki transzformációs szolgáltatások ikon 2022

Banki transzformáció

A meghatározó európai bankok menedzsmentjét és IT vezetőit támogatjuk a központi rendszereik átalakításában, a termékeik és folyamataik egyszerűsítésében, teljeskörű szakmai felelősséget vállalva.

Banki adatmigrációs szolgáltatások ikon 2022

Banki adatmigráció

Teljeskörű szolgáltatásainkkal támogatjuk ügyfeleinket a pénzintézeti adatmigrációs feladatok felmérésében, megtervezésében és végrehajtásában a legkülönbözőbb méretű és komplexitású adatmigrációs projektekben.

Projektmenedzsment szolgáltatások ikon 2022

Banki projektmenedzsment

A MINDSPIRE projektmenedzsment szolgáltatása segítséget nyújt a pénzintézeti projektek hatékony irányításában az előre meghatározott határidők betartása, valamint a költségvetés és az elvégzendő feladatok kontrollálása révén.

Projektiroda szolgáltatások ikon 2022

Banki projektiroda

A Banki projektiroda (PMO) és Programmenedzsment szolgáltatásunkkal egységes projektirányítási módszertant garantálunk, továbbá biztosítjuk, hogy a pénzintézet különböző részein azonos minőségben történjen a leszállítás.

Szolgáltatásmenedzsment ikon

Szolgáltatásmenedzsment

A MINDSPIRE Consulting teljes körű szolgáltatásmenedzsment (Service Management, SM) tanácsadási szolgáltatásokat és professzionális szolgáltatásmenedzsment megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Vezető munkatársaink

MINDSPIRE Consulting

Munkakörnyezet

A professzionális szakmai feltételek biztosítása kollégáink számára az egyik legfontosabb feladatunk.

Tudjuk, hogy a fizikai környezet mellett sokkal többre van szükségünk a munkavégzés során. 

Amellett, hogy magas színvonalú és könnyen megközelíthető irodát, valamint üzleti szintű munkaeszközöket biztosítunk kollégáink számára, nagy hangsúlyt fektetünk a munka és a magánélet ideális és rugalmas egyensúlyára.

Kollégáink kiemelkedő fejlődési lehetőséggel rendelkeznek a MINDSPIRE képzés- és fejlesztés orientált környezetében. Az átlátható és nyílt kommunikációban hiszünk és a nagyszerű teljesítményeket mindig elismerjük.

 

Legújabb eseményeink képekben…

A MINDSPIRE egy erős csapatszellemmel rendelkező szakmai közösség, ahol alapvető érték a pozitív gondolkodás és a visszacsatolás. Gyakori szakmai találkozóink mellett rendszeresen tartunk különféle összejöveteleket, projekt szintű eseményeket, munka utáni kötetlen találkozókat és nagy létszámú céges rendezvényeket is.

Ismerje meg legfrissebb rendezvényeink néhány kiemelt pillanatát!

01 – BA BRIDGE Konferencia 2024

2024 május 27-én került megrendezésre az idei BA BRIDGE Konferencia. Számos előadó lépett fel a nap folyamán és osztotta meg tapasztalatait az idei alkalom központi témájáról, magáról a módszertanról. Cégünket tíz kollégánk képviselte, a konferencián, meglátásunk szerint az esemény nagyon hasznos volt, az elhangzottak nemcsak az üzleti elemzők, hanem más szerepkörben dolgozó munkatársaink számára is érdekesek lehetnek.

02 – MINDSPIRE Kick-off meeting 2024

2024 február 9-én megtartottuk az idei évindító Kick-off meetingünket. A rendezvény első részében a menedzsment beszámolt a cég 2023-as év eredményeiről, illetve az idei tervekről. Ezután Jaksity György előadására került sor. A vacsora után az előző évben kiemelkedő teljesítményt nyújtott kollégák és projektcsapatok díjazására került sor. Az est hátralevő részét pedig a zene és a tánc töltötte ki, valamint bowlingozásra és csocsózásra is lehetőség.

03 – MINDSPIRE Karácsonyi Party 2023

2023 december 13-án került sor a MINDSPIRE karácsonyi partijára. Ebben az évben a cirkuszi tematika köré épült fel az eseményünk, a hangulat fokozásához különböző programokkal is szolgáltunk. Nyitóprogramként tánc és légtornász produkciókat láthattunk, de az este folyamán jósnő, casino, Swarowski testfestés, és greenbox fotózás is a résztvevők rendelkezésére állt. Ezeken kívül a jó hangulatról és az éjszakába nyúló buliról DJ gondoskodott.

Munkatársaink mondták

Korábbi eseményeink

Társadalmi felelősségvállalás

Mi a MINDSPIRE Consultingnál úgy gondoljuk, hogy kötelességünk segíteni a társadalmat, amelynek részeként tevékenykedünk. A tágabb közösségünk iránti elkötelezettségünk alapvető része az entitásunknak és annak, hogy mit próbálunk elérni a munkahelyünkön.

Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink sokféle tevékenységet folytatnak közösségünk pozitív és tartós változásának érdekében.

Tekintse meg néhány legutóbbi CSR tevékenységünket!

MINDSPIRE húsvéti adományozás 2024

MINDSPIRE húsvéti adománygyűjtés 2024

Cégünk munkatársai idén húsvét előtt a Kompánia Alapítvány által gondozott, rászoruló gyermekek számára tették szebbé az ünnepet. Március végén kollégáink 34 gyermeknek készítettek húsvéti csomagot.

HiSchool MINDSPIRE együttműködés 2024

HiSchool Alapítvány együttműködés 2024

Cégünk is csatlakozott a tudatos pályaválasztást támogató HiJob programhoz, amelynek során egy nyílt nap keretében középiskolás diákok gyűjthettek tapasztalatot a számukra érdekes szakmákban.

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2023

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2023

Cégünk idén karácsonykor olyan alapítványok támogatását vállalta fel, amelyek egész évben sokat tesznek a rászorultak támogatása, illetve a beteg gyerekek gyógyítása terén.

A Kompánia Alapítvány Tanodájának támogatása 2023

A Kompánia Alapítvány Tanodájának támogatása

Tavaly decemberhez hasonlóan most is megduplázzuk a kampány során összegyűjtött összeget, annak érdekében, hogy az egyre növekvő költségek ellenére biztosított legyen a civil szerveződés hiánypótló működése.

Korábbi CSR eseményeink

Csatlakozna hozzánk?

E

A MINDSPIRE Consultingnál egy olyan csapat tagja lehet, ahol a karrier fejlesztése és a változatos, kihívásokkal teli feladatok elvégzése a napi munka részét képezi.

E

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a MINDSPIRE valóban nagyszerű munkahely legyen, ahol kollégáink értékesnek érzik magukat, egyenlő esélyekkel és juttatásokkal rendelkeznek.

E

Stabil, prosperáló, hosszú távú és biztos munkalehetőséget kínáló cég munkatársaként vehet részt nemzetközi pénzintézeti projektekben.

E

Szeretnénk hallani Önről, ha úgy gondolja, hogy végzettsége, szakértelme és készségei megfelelőek lehetnek a MINDSPIRE Consultingnál!

Tekintse meg nyitott pozícióinkat!

Kovács Attila

Partner, HR és Operáció

„Tanácsadói csapatunk legnagyobb értékének azt a támogató környezetet tartom, amely lehetővé teszi a szakmai tudás csapaton belüli megosztását, ezzel az ügyfeleinknél felmerülő komplex feladatok hatékony megoldására tesz képessé bennünket.
Mindig örömömre szolgál azoknak a kollégáknak a fejlődését végigkövetni, akik pályakezdőként csatlakoztak hozzánk, és pár év után már önállóan, felelősségteljesen tudnak tanácsadói vagy akár projektvezetői feladatokat ellátni.”

Kovács Attila
Share This