/*Blog module replace 'read more' text*/

MINDSPIRE
Consulting

A 2016-ban alapított MINDSPIRE csapatát olyan professzionális tanácsadók alkotják, akiknek 5 évtől 15 évig terjedő tapasztalatuk van banki projektek megvalósításában.

Banki transzformációra specializáljuk tudásunkat és szolgáltatásainkat, miközben folyamatosan fejlesztjük saját módszertanainkat és eszközeinket. Ezek segítségével tudjuk ügyfeleinkkel közösen elérni szakmai sikereinket.

MINDSPIRE Consulting iroda illusztráció

Székhelyünk Budapesten található

Szolgáltatásainkat Közép-Kelet-Európában és Dél-Kelet-Európában nyújtjuk. Nagyszabású bevezetési projektekben veszünk részt és támogatjuk a régió legnagyobb bankjainak stratégiai kezdeményezéseit.

15 év tapasztalat

A MINDSPIRE Consulting Zrt.-t olyan banki tanácsadók hozták létre, akik több mint 15 éve dolgoznak együtt csapataikkal a magyar és a regionális pénzügyi szektor nagyszabású projektjein.

100%-ban a bankokra fókuszálva

Az alapítók célja egy olyan magas színvonalú tanácsadó cég létrehozása volt, amely 100%-ban a banki tevékenységekre összpontosít, és komplex programok, például fúziók, portfólió-felvásárlások, teljes informatikai rendszerek bevezetése és kiváltása során támogatja a pénzintézeteket.

Folyamatos tudásfejlesztés

Mivel csak a banki tevékenységekre fókuszálunk, ezért ezen a területen piacvezetők vagyunk. Folyamatosan fejlesztjük ismereteinket és módszertanainkat a projektjeinken és az iparági gyakorlatokon alapuló jelentős tapasztalataink révén. Az ágazati fókusz mellett stratégiai szolgáltatásokat is nyújtunk azokon a területeken, ahol a legjobbak közé tartozunk.

MIÉRT

a MINDSPIRE?

A MINDSPIRE Consulting több mint 180 tanácsadóból, álló nemzetközi csapattal rendelkezik, többségük banki szakember és vezető tanácsadó.
A régió meghatározó pénzügyi intézményeivel dolgozunk együtt, stratégiai együttműködésben a legnagyobb bankcsoportokkal.
Projektjeink döntő többségét ügyfeleink irodájából hajtjuk végre, de dolgozunk olyan több helyszínen zajló programokon is, ahol a munkatársaink eltérő lokációkban (például a központban és a regionális leányvállalatokban) vannak.

Ügyfeleink száma

Összes sikeres projekt 2016 - 2021

Referencia országok

Sikeres projektek 2021-ben

INOVIVO CSOPORT

A MINDSPIRE Consulting Zrt. Magyarország és a régió egyik vezető IT és menedzsment tanácsadó holdingjának, az INOVIVO Csoportnak a tagja.

Az INOVIVO csoport olyan kulcsfontosságú ágazatokat szolgál ki, mint a bankszektor, gyógyszeripar, energiaipar, távközlés, légiipar, autóipar, szállítmányozás, valamint a feldolgozóipar.

 

További információkért az INOVIVO Csoportról kattintson az alábbi gombra!

VEZETŐSÉG

MINDSPIRE Menedzsment csapat

Fő szolgáltatásaink

Banki transzformációs szolgáltatások ikon 2022

Banki transzformáció

A meghatározó európai bankok menedzsmentjét és IT vezetőit támogatjuk a központi rendszereik átalakításában, a termékeik és folyamataik egyszerűsítésében, teljeskörű szakmai felelősséget vállalva.

Adatmigrációs szolgáltatások ikon 2022

Adatmigráció

Teljeskörű szolgáltatásainkkal támogatjuk ügyfeleinket az adatmigrációs feladatok felmérésében, megtervezésében és végrehajtásában a legkülönbözőbb méretű és komplexitású migrációs projektekben, legyen szó akár egy kisebb szatellitrendszer bevezetéséről, vagy egy banki fúzióhoz kapcsolódó architektúra integrációról.

Projektiroda szolgáltatások ikon 2022

Projektiroda

A Projektiroda (PMO) és Programmenedzsment szolgáltatásunkkal egységes projektirányítási módszertant garantálunk, továbbá biztosítjuk, hogy a szervezet különböző részein azonos minőségben történjen a leszállítás.

Projektmenedzsment szolgáltatások ikon 2022

Projektmenedzsment

A MINDSPIRE banki projektmenedzsment szolgáltatása segítséget nyújt a projektek hatékony irányításában az előre meghatározott határidők betartása, valamint a költségvetés és az elvégzendő feladatok kontrollálása révén.

Vezető munkatársaink

MINDSPIRE Consulting

Munkakörnyezet

A professzionális szakmai feltételek biztosítása kollégáink számára az egyik legfontosabb feladatunk.

Tudjuk, hogy a fizikai környezet mellett sokkal többre van szükségünk a munkavégzés során. 

Amellett, hogy magas színvonalú és könnyen megközelíthető irodát, valamint üzleti szintű munkaeszközöket biztosítunk kollégáink számára, nagy hangsúlyt fektetünk a munka és a magánélet ideális és rugalmas egyensúlyára.

Kollégáink kiemelkedő fejlődési lehetőséggel rendelkeznek a MINDSPIRE képzés- és fejlesztés orientált környezetében. Az átlátható és nyílt kommunikációban hiszünk és a nagyszerű teljesítményeket mindig elismerjük.

 

Legújabb eseményeink képekben…

A MINDSPIRE egy erős csapatszellemmel rendelkező szakmai közösség, ahol alapvető érték a pozitív gondolkodás és a visszacsatolás. Gyakori szakmai találkozóink mellett rendszeresen tartunk különféle összejöveteleket, projekt szintű eseményeket, munka utáni kötetlen találkozókat és nagy létszámú céges rendezvényeket is.

Ismerje meg legfrissebb rendezvényeink néhány kiemelt pillanatát!

01 – MINDSPIRE főzőverseny 2022

2022 június 10-én a budafoki Duna-part Vasmacska Teraszán gyűlt össze a MINDSPIRE csapata egy hagyományteremtő főzőverseny alkalmából. A résztvevők a főzési tudományuk mellett az ügyességüket és kreativitásukat is összemérhették csocsóverseny és konyhai kötény díszítés keretében. A legügyesebbeket a zsűri különböző jutalmakkal díjazta. A versenyek izgalmait egy éjszakába nyúló partiban tudták levezetni a jelenlevő kollégák.

02 – MINDSPIRE gyermeknap 2022

Az idei évben végre személyesen volt lehetőség felköszönteni a MINDSPIRE csemetéket gyermeknap alkalmából, amelyet 2022 május 22-én tartottunk a Budapest Gardenben. A gyerekeket és családtagjaikat különböző programlehetőségekkel vártuk, mint például csocsó, ping-pong, strandröplapda, foci, ninja warrior pálya és trambulinok. A tűzoltó parkban vidám fejlesztőprogramok keretében láthattak bele a lánglovagok izgalmakkal teli életébe, volt élő tűzoltó bemutató és egy tűzoltós bábjátékot is megnézhettek a jelenlévők.

03 – MINDSPIRE évindító esemény 2022

Szokásos évindító rendezvényünket 2022. február 25-én tartottuk a gárdonyi Hotel Nautisban. Az este első része egy vezetői prezentációt, valamint a bankszektor legérdekesebb trendjeiről folytatott kerekasztal-beszélgetést is tartalmazott. A vacsorát követően több kategóriában is átadásra kerültek a kiemelkedő teljesítményeket elismerő díjak. Az esemény egy a hajnalig tartó partival zárult.

Munkatársaink mondták

Korábbi eseményeink

Társadalmi felelősségvállalás

Mi a MINDSPIRE Consultingnál úgy gondoljuk, hogy kötelességünk segíteni a társadalmat, amelynek részeként tevékenykedünk. A tágabb közösségünk iránti elkötelezettségünk alapvető része az entitásunknak és annak, hogy mit próbálunk elérni a munkahelyünkön.

Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink sokféle tevékenységet folytatnak közösségünk pozitív és tartós változásának érdekében.

Tekintse meg néhány legutóbbi CSR tevékenységünket!

MINDSPIRE CSR activity 2022 03

A Menedékház Alapítvány támogatása, 2022 március

Az ukrajnai válság miatt tárgyi adományokkal és önkéntesekkel segítettük a Menedékház Alapítványt az újonnan megnyílt, 60 fős, családok elszállásolására is alkalmas szálláshelyük kialakításában.

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2021

MINDSPIRE karácsonyi jótékonysági akció 2021

2021-ben ismét a karácsonyi ünnepekre és egy rendkívüli időszakot követő év zárására készülünk. A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is a jótékonysági szervezetek támogatása mellett döntöttünk üzleti partnereink megajándékozása helyett.

MINDSPIRE CSR 2021 06

#orszagoskavekommando kezdeményezés 2021

A MINDSPIRE Consulting is csatlakozott a Nespresso #orszagoskavekommando kezdeményezéséhez. Ennek keretében országszerte már több mint tizenöt, COVID központnak minősített kórház személyzetét lehet támogatni a program keretében kávékapszulákkal és kávégépekkel.

Húsvéti jótékonysági akció 2021

A 2020-as karácsonyi ajándékozási eseményünk után fellelkesülve, a jótékonysági akcióban részt vevő kollégáinkkal úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a „Tegyünk jót” kampányunkat. 2021-ben 38 magányos idős ember számára tesszük emlékezetessé a húsvéti készülődést, csatlakozva az Önkéntes Központ Alapítvány Idősek Baráti Programjához.

Csatlakozna hozzánk?

E

A MINDSPIRE Consultingnál egy olyan csapat tagja lehet, ahol a karrier fejlesztése és a változatos, kihívásokkal teli feladatok elvégzése a napi munka részét képezi.

E

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a MINDSPIRE valóban nagyszerű munkahely legyen, ahol kollégáink értékesnek érzik magukat, egyenlő esélyekkel és juttatásokkal rendelkeznek.

E

Stabil, prosperáló, hosszú távú és biztos munkalehetőséget kínáló cég munkatársaként vehet részt nemzetközi pénzintézeti projektekben.

E

Szeretnénk hallani Önről, ha úgy gondolja, hogy végzettsége, szakértelme és készségei megfelelőek lehetnek a MINDSPIRE Consultingnál!

Tekintse meg nyitott pozícióinkat!

Kovács Attila

Partner, HR és Operáció

“Tanácsadói csapatunk legnagyobb értékének azt a támogató környezetet tartom, amely lehetővé teszi a szakmai tudás csapaton belüli megosztását, ezzel az ügyfeleinknél felmerülő komplex feladatok hatékony megoldására tesz képessé bennünket.
Mindig örömömre szolgál azoknak a kollégáknak a fejlődését végigkövetni, akik pályakezdőként csatlakoztak hozzánk, és pár év után már önállóan, felelősségteljesen tudnak tanácsadói vagy akár projektvezetői feladatokat ellátni.”

Kovács Attila
Share This