/*Blog module replace 'read more' text*/

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2021

dec 14, 2021 | MINDSPIRE hírek

2021-ben is egy rendkívüli időszakot követően készülünk a karácsonyi ünnepekre, illetve az év lezárására. Hasonlóan a korábbiakhoz, idén is úgy döntöttünk, hogy karitatív szervezeteket támogatunk az üzleti partnereink megajándékozása helyett.

A MINDSPIRE Consulting 2021-ben olyan alapítványok működéséhez járult hozzá anyagilag, amelyek országosan talán kevésbé ismertek, de közvetlen és mérhető eredményeket tudnak felmutatni a legelesettebbek megsegítésében. Célunk, hogy a jövőben a szervezetekkel hosszú távú együttműködést alakítsunk ki, és az általuk felkarolt ügyet további módokon is támogathassuk.

Kollégáink a céges adományokon felül a már jól ismert Önkéntes Központ Alapítvány Idősek Barátai Program keretében szerveztek ajándékozási akciót.

For the English version please click here!

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2021
Kompánia Alapítvány logó

Kompánia Alapítvány

Az alapítvány közel 25 éve azért dolgozik, hogy a dél-pesti régió fiataljai ne kallódjanak el. Mindezt szakemberek segítségével, közösségi terek kialakításával és egyénre szabott fejlesztésekkel teszik. A Kompánia Tanoda támogatást nyújt a tanulásban a gyengébben teljesítők számára, a Kompánia Alter pedig a szenvedélybetegek segítését tűzte ki célul.

Cégünk 500.000 forint értékben járult hozzá a Kompánia Alapítvány működésének fenntartásához.

Egy sima egy fordított logó

Egy sima egy fordított

Az Egyesület az Inklúzióért által működtetett Egy sima egy fordított program célja, hogy sérült és ép gyerekek, emberek, családok között különböző szabadidős programok keretében ledőljenek a falak, sőt fel se épüljenek. Ennek érdekében közösséget építenek, oktatnak, játszanak és beszélgetnek az érintettekkel és érdeklődőkkel.

A MINDSPIRE Consulting 500.000 forinttal támogatta az Egy sima – egy fordított programot.

InDaHouse Hungary logó

InDaHouse Hungary Egyesület

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céljuk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

A MINDSPIRE 500.000 forintot adományozott az InDaHouse Hungary Egyesület számára.

Menedékház Alapítvány logó

Menedékház Alapítvány

A Menedékház Alapítvány hajléktalanok és mélyszegénységben élő családok elhelyezését és támogatását biztosítja a XI. kerületben működtetett intézményeikben. Összesen 200 ember él náluk, ebből 60 fő a rehabilitációs részlegen, 60 fő a hajléktalan-szociális otthonban, 20 család pedig 50 gyermekkel a családok átmeneti otthonában.

Cégünk 500.000 forint értékben járult hozzá a Menedékház Alapítvány működésének fenntartásához.

Munkatársaink támogatása az Idősek Barátai Program számára

Idén az egyéni jótékonykodás keretében, kollégáink 56 magányosan élő idős embert ajándékoztak meg karácsonyra.

A csomagokat az Önkéntes Központ támogatásával állították össze, akik kiderítették, hogy milyen ajándékokra vágynak az idősek.

Az összegyűjtött ajándékokat december elején juttattuk el a szervezet központjába, egy-egy személyre szóló üzenettel.

Reméljük, hogy sikerül szebbé varázsolni a karácsonyt a magányosan élő idős emberek számára.

Ezúton is köszönjük a MINDSPIRE Consulting jótékonysági akciójában részt vevő kollégáink és az alapítvány önkénteseinek a segítségét!

MINDSPIRE karácsonyi ajándékok 2021

Békés és boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk a MINDSPIRE Consulting minden munkatársa nevében!

Share This