/*Blog module replace 'read more' text*/

MINDSPIRE Karrier

MINDSPIRE karrier oldal illusztráció

MINDSPIRE Consulting

A MINDSPIRE Consulting Zrt. csapatát 2016-ban jelentős tapasztalattal rendelkező banki szakértők hozták létre.

Idézőjel ikon

Célunk az volt, hogy a pénzintézeti szegmensre szakosodva, ismereteinket folyamatosan fejlesztve egy magas színvonalú tanácsadó céget alakítsunk ki.

Az elmúlt években számos jelentős banki integrációs és transzformációs projektben vettünk részt mind Magyarországon, mind a régióban, folyamatosan bővítve csapatunkat.

Mára a nemzetközi környezetben működő és a magyar banki tanácsadási piacon vezető szerepet betöltő MINDSPIRE Consulting hosszú távú fejlődési lehetőséget nyújt és kiszámítható hátteret biztosít a több mint 180 fős tanácsadói csapata számára.

 

Ismerje meg cégünket és aktuális állásajánlatainkat!

Kovács Attila

HR vezető

„Tanácsadói csapatunk legnagyobb értékének azt a támogató környezetet tartom, amely lehetővé teszi a szakmai tudás csapaton belüli megosztását, ezzel az ügyfeleinknél felmerülő komplex feladatok hatékony megoldására tesz képessé bennünket.”

Attila Kovács MINDSPIRE HR

12 érv amellett, hogy miért jó munkahely a MINDSPIRE

MINDSPIRE Consulting separator image
MINDSPIRE mint munkahely ikon
01

Változatos és kihívásokkal teli munka

02

Nemzetközi pénzintézeti projektekben való részvétel

03

Projektek piacvezető magyarországi bankoknál

04

Felkészült és nyitott csapat

05

Hosszú távú tanulási és fejlődési lehetőség

06

Szakmai támogatás és segítségnyújtás

07

Versenyképes juttatási csomag

08

Professzionális munkakörnyezet és eszközök

09

Saját módszertanok fejlesztése és ezekre épülő szakmai képzések

10

Tanácsadási és kommunikációs soft-skillek fejlesztése

11

Rendszeres csapatépítő és szabadidős programok

12

Lehetőség több pénzintézet működésének megismerésére

Ügyfeleink mondták

MINDSPIRE ügyfél vélemények illusztráció

MINDSPIRE Junior Program

Munkánk során kiemelt fontosságúnak tartjuk a junior kollégáink támogatását,
ezért hoztuk létre a MINDSPIRE Junior Programot.

A pénzügyi szegmensben végzett tanácsadásnak számos olyan területe van, amelyekből a pályakezdő munkatársaink választhatnak.

Kollégáink egy része olyan professzionális szakértővé szeretne válni, aki mély, szakosodott ismeretekkel rendelkezik a banki operáció különféle területein, mint például a hitelezés, az értékpapírok, a fizetésforgalom, a compliance, a treasury vagy az e-csatornák.

Egyes tanácsadók az informatikával kapcsolatos területekre szakosodnak, mint például a rendszerek bevezetése és integrációja vagy az IT operáció, míg mások a projektmenedzsment terén mélyítik el tudásukat.

A MINDSPIRE Junior Program során kollégáinkat arra ösztönözzük, hogy találják meg saját érdeklődési körüket, és ennek megfelelően határozzuk meg közösen fejlődési útjukat.

01

Dedikált szenior pár

A pályakezdő kollégák mellé rendelt tapasztalt munkatársaink felügyelik a junior tanácsadók munkáját, szükség esetén pedig segítséget nyújtanak és fejlesztenek.

02

Előírt és szabadon választható képzések

Az új munkatársaink számára előírt sztenderd tréningek biztosítják, hogy minden junior kollégánk egységes szakmai és személyes készségeket szerezzen.

Ezen felül a egyéni fejlesztési céloknak megfelelően szabadon választható, specializált oktatásokon is részt vehetnek tanácsadóink.

03

Rendszeres visszajelzések és formalizált értékelések

A MINDSPIRE Junior Program egyik kulcsfontosságú eleme a szenior kollégákkal tartott rendszeres értékelő beszélgetések, amelyeken mindkét fél konstruktív visszajelzést tud adni a karrier életút alakulásáról.

04

MINDSPIRE: Egy közösség amihez érdemes tartozni

A junior közösségünk erősítésére rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat, amelyek keretében közös szakmai vagy jótékonysági tevékenységek, szakmai beszélgetések és szabadidős programok segítenek jobban összekovácsolni a pályakezdő kollégákat.

Munkatársaink mondták

Ozsváth Sándor

„A MINDSPIRE csapatának tagjaként az elmúlt években több sikeres projektben is részt vehettem, mint tanácsadó. Szakmailag jól felkészült, tapasztalt kollégákkal dolgozhatok együtt, akikkel kölcsönösen támogatjuk egymás munkáját. A nemzetközileg is elismert tudás mellett nagyon jó emberi kapcsolatokra is szert tehettem, ami nem csak a munkának, hanem a közös társasági eseményeknek is köszönhető.”

Ozsváth Sándor

Mocsáry Ágnes

„A MINDSPIRE egy olyan munkahely, ahol nemcsak elismerik a munkámat és a teljesítményemet, de folyamatosan új kihívások elé is állítanak. Emellett számomra fontos, hogy a MINDSPIRE-nél az ország legjobb szakembereivel dolgozhatok együtt egy olyan támogató környezetben, ahol bárkihez lehet bármivel fordulni.”

Mocsáry Ágnes

Újpál Georgina

„A fiatalok számára fontos, hogy több területen is ki tudják próbálni magukat, annak érdekében, hogy megtalálják a hozzájuk illő feladatkört. A MINDSPIRE változatos projektjeinek köszönhetően nekem sikerült megtalálnom azt a munkakört, ami igazán érdekel és amivel szeretek foglalkozni. A cégen belüli összetartás és egymás támogatása pedig minden projektemen végig kísért.”

Ujpál Georgina

Nyitott pozícióink

PMO projekt koordinátor állás ikon

PMO projekt
koordinátor

Rendszer szervező állás ikon

Rendszer
szervező

Projektmenedzser állás ikon

Projekt
menedzser

Junior tanácsadó állás ikon

Junior 
tanácsadó

Üzleti elemző állás ikon

Üzleti
elemző

Java fejlesztő ikon

Java
fejlesztő

Az ideális tanácsadó jelölt

E

Felsőfokú közgazdasági vagy gazdaságinformatikai végzettséggel rendelkezik

E
Jó elemzőképesség, szisztematikus és megoldás-orientált gondolkodásmód jellemzi
E

Szívesen dolgozik csapatban és önállóan is

E
Jó kommunikációs készségekkel rendelkezik
E

Gyors alkalmazkodóképesség és a változatos feladatok előnyben részesítése jellemzi

E
Erős írásbeli és szóbeli angol kommunikációs készségekkel rendelkezik
E
Magabiztosan használja a Microsoft Office eszközöket
E
Előnyt jelent, ha vállalja az utazást és ideiglenes külföldi tartózkodást a közép-kelet-európai régióban és egyéb európai nyelveken szakmai szinten kommunikál az angol mellett
Ideális MINDSPIRE jelölt

MINDSPIRE
rendezvények és események

Tanácsadóink és szakértőink jellemzően az ügyfeleink által biztosított projekt helyszíneken dolgoznak, így ritkábban van lehetőségük nagyobb létszámban egymással találkozni.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy évente több alkalommal lehetőséget biztosítsunk arra, hogy a MINDSPIRE Consulting teljes csapata találkozni tudjon.

Ennek érdekében különböző eseményeket, rendezvényeket szoktunk szervezni, amelyek között vannak szakmai és szabadidős programok is.

Ezeket az eseményeket használjuk arra is, hogy a munkatársakkal a céget érintő fontos, aktuális információkat és a jövőre vonatkozó terveinket megosszuk.

Kiemelt MINDSPIRE események:

Évindító meeting

Minden évben februárban tartjuk az immár hagyományossá vált MINDSPIRE Évindító Rendezvényt, amelyen a menedzsment értékeli a társaság előző évi teljesítményét és vázolja az aktuális időszak terveit. Az esemény egyik fénypontja az előző év kiemelkedő teljesítményeinek elismerése. Az Év projektje, az Év tanácsadója, az Év fiatal tehetsége díjak nyertesei az erkölcsi elismerés mellett értékes jutalomban is részesülnek. Emellett elismerésben részesítjük a kiemelkedő teljesítményt nyújtott szakértőket, értékesítőket és a szolgáltatásaink fejlesztésében részt vevő kollégákat is.

Szakmai napok

A MINDSPIRE Consulting által szervezett szakmai napokon a pénzintézeti piacot aktuálisan foglalkoztató kérdésekről tartunk előadásokat és panelbeszélgetéseket a kollégáknak. A prezentációk témája többek között az egyes projekteken használt módszertanok alkalmazása, a piaci trendek alakulása, vagy a bankszektor előtt álló technikai vagy törvényi megfelelőség biztosítása kapcsán felmerülő kihívások megoldása is lehet. Az előadások utáni kérdések és válaszok szekciókban rendszerint komoly szakmai eszmecserék bontakoznak ki.

Gyermeknap és Mikulás

Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy munkatársaink családja, gyermekei is megismerjék a cégünket. Sajnos a pandémia idején nem volt lehetőségünk családi napot tartani, de gyermeknap és Mikulás alkalmából igyekeztünk meglepni a „MINDSPIRE gyerekeket” olyan kreatív ajándékokkal, melyek a szórakozás mellett a fejlesztésüket is szolgálhatják.

MINDSPIRE karácsonyi party
Az egész éves megfeszített projektmunka után, az ünnepi időszakra való ráhangolódás részeként az évzáró karácsonyi party a teljes MINDSPIRE csapat számára a kikapcsolódást szolgálja. Ilyenkor egy kellemes helyen, finom ételek és italok, illetve szórakoztató műsorok és zene mellett tudnak a kollégáink találkozni, beszélgetni. A Karácsonyra való felkészülés részeként ilyenkor apró ajándékokkal is szoktunk kedveskedni a kollégáknak.
Projekt reggelik
Annak érdekében, hogy az egyes Ügyfeleknél dolgozó munkatársaink is rendszeresen találkozhassanak egymással és megoszthassák a projekteken szerzett tapasztalataikat, kisebb csoportokban is szervezünk összejöveteleket. A személyes találkozókat egy bőséges közös reggelivel indítjuk, de ha nincs mást lehetőség, online tartjuk meg az eszmecserét.

Szakmai fejlesztések és workshopok

Tanácsadóink projekteken szerzett sok éves tapasztalata alapján saját módszertanokat dolgoztunk ki, amelyeket minden tanácsadónk részére, belső tudásmegosztással elérhetővé teszünk.

MINDSPIRE belső tudásmegosztás

Belső tudásmegosztás

Tanácsadás és projektmenedzsment alapok képzés

Tanácsadás és projektmenedzsment alapok

További információk

Azoknak a kollégáknak, akik pályakezdőként kerülnek a MINDSPIRE-hez, vagy korábban nem dolgoztak tanácsadóként, fontos hogy megismerjék a tanácsadói szerepkör sajátosságait. Egy egész napos foglalkozás formájában adjuk át a legfontosabb tudnivalókat a tanácsadói szerepekről és felelősségi körökről, a viselkedési normákról és a projektek működéséről. A képzés során külön kitérünk arra, hogy mire kell külsős munkatársként figyelnünk a projektjeink lebonyolítása során.

Üzleti elemzés és Rendszerszervezés (BA-SA) módszertani oktatás

Üzleti elemzés és Rendszerszervezés (BA-SA) módszertani áttekintés

További információk
A MINDSPIRE Consulting saját Business Analysis (üzleti elemzés) és System Analysis (rendszerszervezés) módszertanának és sablonjainak bemutatása egy több napos interaktív workshop formájában, valós tapasztalaton alapuló gyakorlati példákkal, esettanulmányokkal és elméleti tudnivalók átadásával történik.
Adatmigrációs módszertan képzés

Adatmigrációs módszertani bemutató

További információk
A MINDSPIRE banki adatmigrációs módszertanának elméleti és gyakorlati elemeinek bemutatása azoknak a kollégáknak, akik adatmigrációs projekten dolgoznak, vagy egy ilyen projektre készülnek. Az egész napos workshop alatt sor kerül egy migrációs projekt összes fázisának bemutatására, illetve a saját fejlesztésű DELTA adatmigrációs eszköz működés közbeni ismertetésére.
Core Banking rendszer alapismeretek

Core Banking rendszer alapismeretek

További információk
A MINDSPIRE Consulting egyik legfontosabb szolgáltatása a banki számlavezető rendszerek implementációja, ezért minden tanácsadónknak rendelkeznie kell a core banki rendszerekre vonatkozó tudással. Az alapismeretek átadása a banki termékportfólión, a pénzintézet szervezeti felépítésen, valamint a banki rendszerarchitektúra megismerésén túl a számlavezető rendszerek fő funkcióinak bemutatására is kiterjed. Az ügyfeleink által használt különböző számlavezető rendszerek sajátosságait a rendszerszállítók által biztosított tréningeken, illetve belső workshopokon tudják megismerni tanácsadóink.
Microsoft Office képzés

Microsoft Office tanácsadóknak

További információk
Tanácsadóink megismerik a napi munkavégzésük során használt dokumentumok elkészítéséhez rendelkezésre álló céges sablonokat (PowerPoint, Excel, Word). Ezen kívül bemutatásra kerülnek azok a PowerPoint, Excel funkciók is, amelyeket rendszeresen alkalmazunk a projektmunka során, és amivel jelentősen lerövidül és egyszerűsödik a munkavégzés.
Külső szakmai tréningek és konferenciák

Külső szakmai tréningek és konferenciák

Bankszakmai alapok

Bankszakmai alapok

További információk

A Nemzetközi Bankárképző Központtal közösen állítottuk össze a tematikát, amelynek mentén junior munkatársaink áttekintő ismereteket szerezhetnek a bankok működéséről. Többek között áttekintjük a pénzintézetek szabályozói környezetét, szervezeti felépítését, termékeit, kockázatait, csatornáit és tipikus üzletágait is.

PMI-PMP vizsga-előkészítő képzés

PMI-PMP vizsga-előkészítő képzés

További információk

Szenior projektvezetőink részére támogatjuk a PMP tanúsítvány megszerzését. A képesítéshez szükséges speciális vizsgára való felkészülést külső trénerek által vezetett képzéssel segítjük.

Szakmai konferenciák

Szakmai konferenciák

További információk

Kollégáinknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy különböző szakmai konferenciákon vegyenek részt, ahol megismerhetik a legújabb banki, üzleti és technológiai trendeket és terveket, illetve találkozni tudjanak a szállítókkal és a megrendelőkkel is.

Soft skill tréningek

Soft skill tréningek

Munkatársaink számára a szakmai képzéseken túlmenően olyan személyes készségeket fejlesztő oktatásokat is tartunk, amelyek nagyban elősegítik a tanácsadói munkavégzés hatékonyságát.

Kommunikációs tréning

Kommunikációs tréning

További információk

A képzés célja elősegíteni, hogy munkatársaink kommunikációja magabiztos és meggyőző legyen a legkülönbözőbb szakmai szituációkban. A tréning során egyebek mellett az érthető és pontos fogalmazás és prezentálás, valamint a hatékony érveléstechnikák és kérdésfeltevés részleteit is körbejárjuk.

Hatékony együttműködés tréning

Hatékony együttműködés tréning

További információk

Tanácsadóink a napi feladataikat kollégáikkal és az ügyfél munkatársaival együtt végzik. Ezért kiemelten fontos, hogy az egymással együtt dolgozó szakemberek hatékonyan tudjanak együttműködni. A csoporton belüli egyéni felelősségvállalás, az információáramlás és az közösségtudat erősítése mellett tanácsadóink megismerik a problémák gyors felismerésének és az esetleges konfliktusok kezelésének különböző módszereit is.

Idő és feladatmenedzsment képzés

Idő- és feladatmenedzsment

További információk

A tanácsadók és a projektmenedzserek számára is rendkívül fontos a saját és munkatársaik idejének hatékony kezelése. A tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék a munkaidő- és a feladatmenedzsment módszereit és eszközeit, illetve azokat a napi működés során is képesek legyenek alkalmazni.

Gyakran ismételt kérdések

MINDSPIRE Consulting separator image

Jelentkezés

Munkavégzés

Pályakezdők

Juttatások

GDPR

Egyéb

Milyen dokumentumokat kell majd csatolnom a jelentkezésemhez?

Kérjük, hogy az önéletrajzodat és a motivációs leveledet küldd el nekünk.

Milyen nyelvtudásra lesz szükségem, ha jelentkezni szeretnék?

Anyanyelvi vagy felsőfokú magyar és angol nyelvtudásra mindenképpen. Emellett előnyt jelent, ha más közép-európai nyelveket is ismersz.

Hogyan tudok jelentkezni a meghirdetett pozíciókra?

Kérjük, hogy a jelentkezésedhez küldd el az önéletrajzodat és a motivációs leveledet a job@mindspire.hu email címre.

Hogyan zajlik a felvételi folyamat?

Amint megkapjuk, áttekintjük az önéletrajzodat és a motivációs leveledet. Ha az ott megadott tapasztalatok, végzettség és nyelvtudás megfelel az adott pozícióhoz tartozó elvárásoknak, akkor egy személyes vagy online általános interjú következik. A következő interjún pedig a konkrét szakmai ismeretek felmérése történik.

Mire számítsak az állásinterjúkon?

A könnyebb tervezhetőség érdekében az állásinterjúk nagy részét online, Microsoft Teams videóhíváson keresztül bonyolítjuk le. Azonban minden esetben legalább egy alkalommal személyes találkozóra is sor kerül a sikeres felvételi folyamat során.

A személyes interjúk hol lesznek?

A személyes interjúk a MINDSPIRE Consulting budapesti irodájában zajlanak, amelynek pontos címe: 1027 Budapest, Ganz utca 16.

Mire számítsak, hol fogok majd dolgozni?

Munkatársaink jellemzően az ügyfeleink különböző projektjein dolgoznak. Így a munkavégzés helyére és idejére vonatkozó szabályokat nem mi hozzuk, hanem a megbízóink előírásaihoz alkalmazkodunk. A tevékenységeink fő helyszíne az ügyfeleink székhelyén biztosított projekthelyszín, ami az aktuális elvárásokhoz igazodik. Azonban szinte minden projektünkön lehetőség van heti pár nap távmunkára is.

Lesz lehetőségem külföldön is dolgozni?

Igen, a külföldi ügyfeleink projektjein általában elvárás, hogy rendszeresen megjelenjünk a határon túli helyszíneken is. A külhoni tartózkodás gyakorisága és hossza az adott projekt szakaszától és jellegétől is függ. A felvételi folyamat során az interjúkon jelezni fogjuk számodra is az esetlegesen elvárt külföldön teljesítendő munkanapok számát. Természetesen a külhoni munkavégzés esetén a felmerülő utazási és szállásköltségeidet a MINDSPIRE Consulting fedezi.

Milyen szabályok vonatkoznak az otthoni munkavégzésre?

Tekintettel arra, általában ügyfeleinknek dolgozunk, ezért az otthoni munkavégzés is az adott projekttől függ. De az ügyfél által hozott szabályozásokhoz igazodva általában lehetőség van legalább heti pár nap otthoni munkavégzésre is.

Előfordul, hogy egyszerre több ügyfélnél is kell majd dolgoznom?

Alapvetően arra törekszünk, hogy tanácsadóink lehetőség szerint teljes munkaidőben egy ügyfélnél dolgozzanak. Azonban bizonyos szerepkörök esetén (például minőségbiztosító, szakértő) előfordulhat, hogy párhuzamosan több projektünkön is feladatot kaphat egy tanácsadó, akár napon belül is.

Lesz lehetőségem több ügyfelet is megismerni?

Tanácsadóink számára fontos, hogy lehetőség szerint a teljes banki piacot átfogóan megismerjék. Ezért törekszünk arra, hogy munkatársaink több ügyfélnél is szerezzenek munkatapasztalatokat. Jellemzően az adott projekt lezárását követően van lehetőség egy másik ügyfélnél dolgozni.

Felsőfokú tanulmányaim alatt is tudok jelentkezni?

Alapesetben a meghirdetett pozíciókra csak a felsőfokú alapképzés (BSc) megszerzését követően tudsz jelentkezni. Munka melletti mesterszakos tanulmányok folytatása esetén heti 40 órát kell teljesíteni.

Tudok jelentkezni gyakornoki programra?

Szakmai gyakorlatra abban az esetben tudunk diákként fogadni, ha hosszabb távú elkötelezettséget is vállalsz. Az ezzel kapcsolatos kérdéseket a job@mindspire.hu email címen várjuk.

Pályakezdőként milyen támogatásra számíthatok?

Pályakezdőként automatikusan részt fogsz venni a MINDSPIRE Junior programjában. Ennek keretében egy dedikált szenior pár fogja irányítja, felügyeli majd a munkádat, illetve segítséget is nyújt, ha szükséges. Emellett pedig junior tanácsadóként kötelező és szabadon választható szakmai és készségfejlesztő képzéseket is biztosítunk számodra.

Milyen juttatásokat biztosít számomra a MINDSPIRE Consulting?

A versenyképes fizetés mellett teljesítmény alapú kompenzációt is biztosítunk. Emellett természetesen a tanácsadói feladatok ellátásához szükséges eszközöket, szoftvereket is rendelkezésedre bocsájtjuk majd.

Van rendszeres bónusz a cégnél?

Jellemzően a projektek sikeres zárásához kötődően szoktuk a végrehajtás során kiemelkedő teljesítményt nyújtott tanácsadókat bónusszal jutalmazni.

Hogyan történik a személyes adataim kezelése?

Cégünknél a személyes adatok kezelése az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően történik. Az adatvédelmi irányelvek a https://mindspire.hu/adatvedelmi-iranyelvek/ címen érhetők el.

Átadásra kerülnek a személyes adataim harmadik feleknek?

A jelentkezők adatait kizárólag olyan partnereinknek adjuk át, akikkel adatkezelési szerződést kötöttünk. Partnereinknek minden esetben vállalniuk kell, hogy ugyanazokat az adatvédelmi intézkedéseket és szabályokat teljesítik, amelyeket cégünk biztosít a velünk kapcsolatba lépő érdeklődőkre vonatkozóan.

Kérhetem a jelentkezésem és a személyes adataim törlését is?

Igen, a jelentkezésed és a személyes adataid törlése emailben kezdeményezhető a job@mindspire.hu címen. Az igény leadását követően az adatok végleges törléséről emailben adunk tájékoztatást.

Meddig kerülnek megőrzésre az önéletrajzom és az egyéb személyes adataim?

A felvételi eljárás során megadott személyes adataid hozzájáruláson alapuló kezelése a folyamat időtartamára terjed ki.
Amennyiben a felvételi eljárásod nem eredményez munkaviszonyt, de kifejezetten hozzájárulsz a személyes adataid megőrzéséhez, akkor azokat 2 évig tároljuk annak érdekében, hogy a későbbiekben esetleg egy másik munkakört kínálhassunk fel számodra.
Ilyen hozzájárulás hiányában a személyes adataidat a kiértesítést követő 30 napon belül töröljük.
Amennyiben a felvételi eljárásod munkaviszonyt eredményez, a megadott személyes adataid és dokumentumaid kezelése a foglalkoztatási jogviszonyra vonatkozó rendelkezések alapján történik a továbbiakban.

További kérdéseket hogyan tudok feltenni?

Általános kérdésekkel kapcsolatban az alábbi email címen tudsz érdeklődni: info@mindspire.hu
Álláshirdetésekkel kapcsolatos kérdéseidet pedig az alábbi email címen várjuk: job@mindspire.hu

MINDSPIRE karrier fotó montázs

Várunk Téged is a MINDSPIRE csapatába!

MINDSPIRE karrier illusztráció

Várunk Téged is a MINDSPIRE csapatába!

MINDSPIRE karrier fotó montázs
Share This