/*Blog module replace 'read more' text*/

Biztosítékkezelő rendszer migrációja

PROJEKT
ALAPADATOK

2017.08 – 2019.01

Nem nevesített bank

MINDSPIRE
SZOLGÁLTATÁSOK

ALKALMAZOTT MÓDSZERTANOK

Migrációs módszertan, beleértve a migráció koncepcionális tervezésével, logikai és fizikai leképezésével, migráció-specifikus teszteléssel, dokumentációval, jelentéskészítéssel, hibakezeléssel és átállás tervezésével kapcsolatos sablonokat, szabványokat és elveket.

A projekt terjedelme és céljai

A fedezetkezelési műveletek javítása és átláthatóbbá tétele érdekében a bank úgy döntött, hogy átalakítja a kapcsolódó folyamatokat és új alkalmazásokat vezet be. A tervezett csoportszintű megoldás mellett döntöttek, és az Apello Colmant vezették be fő fedezetkezelési rendszerként.


Ezenkívül a bank az SAP RE-FX rendszert vezette be a fedezeteszközök kezelésére, valamint egy új EBR alkalmazást a biztosítéki értékelések adatainak regisztrálására és tárolására.


A fedezetkezelő rendszer migrációs projektjének célja az volt, hogy megtervezze és megvalósítsa az adatok átalakításának és feltöltésének összetett folyamatát ebben a három új célrendszerben a központi bankrendszerből (Symbols), részben pedig a SAP RE-FX egy másik példányából, amelyet a Bank Jelzálog és más szervezetek használtak.
Projekt terjedelme és céljai ikon
Hozzájárulásunk a projekthez ikon

Hozzájárulásunk a projekthez

Koncepcionális tervezés, beleértve a migrációs stratégia létrehozását és a részletes migrációs projekttervet.


Az automatizált migrációs transzformációs folyamat logikai, fizikai megtervezése (leképezése) és végrehajtása saját migrációs eszközünkkel.


Tesztadatok és specifikus migrációs hibajelentések biztosítása a migráció teszteléséhez és érvényesítéséhez.


Az éles migrációs folyamat tervezésének és végrehajtásának támogatása.

Projekt szervezet és szerepkörök

A migrációs csapat az integrációs csapat része volt, és a bank által delegált projektmenedzser irányítása alatt dolgozott.


A migrációs csapat szorosan együttműködött a külső célrendszerek, mint az Apello és az SAP gyártóival, de önállóan tervezte meg és szállította le az adatátalakítási folyamatot, nyújtott módszertani támogatást a teljes folyamatra kiterjedően az áttelepítési folyamathoz, valamint a bevezetés tervezéséhez és végrehajtásához.

Projekt szervezet  és szerepkörök ikon
Eszközök

Eszközök

A fedezetkezelő rendszer projektjében használt eszközök: DELTA migrációs eszköz. Személyre szabott adattisztítási eljárások, integrálva a Delta munkafolyamatába.

Főbb érintett területek

  • Migrációs stratégia kialakítása
  • Transzformációs folyamat végrehajtása
  • Migrációt követő támogatás

Érintett MINDSPIRE profilok

  • Projektmenedzsment / Migrációs szakértők
  • Migrációs elemző
  • Technikai elemzők
  • Fejlesztési támogatás
Adatmigrációs ikon

Legújabb adatmigrációs referenciáink

Többet szeretne tudni az Adatmigrációs szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

Share This