/*Blog module replace 'read more' text*/

A MINDSPIRE az Inovivo Csoport tagja lett

szept 30, 2019 | MINDSPIRE hírek

A társaság részvényeinek megvásárlásával a MINDSPIRE az INOVIVO Csoport tagjává vált. A két cég közötti stratégiai együttműködés megkezdése kiegyensúlyozott működést és egyedülálló lehetőségeket biztosít a MINDSPIRE számára a stratégiai céljainak megvalósításához.

A MINDSPIRE és az INOVIVO partnerei között aláírt stratégiai megállapodás a jövőbeni működés minden területére kiterjed. Ennek a stratégiai együttműködésnek köszönhetően a MINDSPIRE menedzsmentje kibővült Homola Szabolcs igazgatósági elnökkel és Kovács Attila HR és operációs partnerrel.

A MINDSPIRE az Inovivo Csoport tagja lett

Homola Szabolcs a magyar informatikai szektor ismert szereplője, aki az elmúlt 20 évben komoly tapasztalatokra tett szert tanácsadó cégek irányításában.  Kovács Attila banki szakember, aki az elmúlt több mint 10 évben tanácsadói oldalon tevékenykedett, illetve egy jelentős méretű tanácsadó cég HR és operációs működési területeit irányította. Mindkét menedzser hosszútávú szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a MINDSPIRE vezetőségével való együttműködés terén. Ez az új menedzsment struktúra hatékonyabb szervezeti működést biztosít, miközben jelentősen megerősíti a csoport további növekedéshez szükséges képességeit.

A megállapodás alapján egy jelentős méretű banki tanácsadói csapat is csatlakozott a MINDSPIRE-hez, illetve az INOVIVO új ügyfeleket és projekteket is hozzáadott a MINDSPIRE meglévő portfóliójához. A több mint 160 tanácsadóból álló MINDSPIRE immár a hazai banki szektor legnagyobb tanácsadó cégévé, illetve Magyarország egyik vezető tanácsadó cégévé is vált. Ez a fejlődés jelentős mértékben hozzájárul a társaság regionális bővülési terveihez az elkövetkező években.

Az INOVIVO-hoz, Magyarország egyik legnagyobb rendszerbevezetésekkel foglalkozó cégéhez való csatlakozás számos lehetőséget kínál számunkra a szinergiák kiaknázására a csoporton és magán a MINDSPIRE-en belül is. A vállalati működéshez kapcsolódó tevékenységek tovább egyszerűsíthetők és konszolidálhatók a HR, az IT és a napi működés terén. A csoporton belüli menedzsment- és értékesítési együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy a korábbiaknál is szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtsunk, ami segít minket abban, hogy ügyfeleink számára teljeskörű szolgáltatásokat biztosítsunk a banki működés és az IT különböző területein átívelő projektekben.

További információk az INOVIVO Csoportról: inovivo.com

Share This