/*Blog module replace 'read more' text*/

MINDSPIRE évindító esemény 2020

febr 24, 2020 | MINDSPIRE hírek

A MINDSPIRE eredményesen zárta a 2019-es évet, 2020-ra pedig további növekedést tervez

A MINDSPIRE Székesfehérváron tartotta a 2020-as évindító eseményét, ahol a menedzsment bemutatta a munkatársaknak a 2019-es év kiemelkedő eredményeit és a további növekedésre vonatkozó 2020-as terveket. A rendezvény keretében a 2019-es év kiemelkedő egyéni és csapat teljesítmények is díjazásra kerültek.

A székesfehérvári Lakeside Hotel gyönyörű környezete tökéletes hátteret biztosított a MINDSPIRE évindító rendezvényének. A cég minden munkatársa évente összegyűlik erre a eseményre, ahol az vezetőség az aktuális eredményekről és a jövőbeli tervekről tart előadásokat, illetve elismerésben részesítik az előző év legeredményesebb tanácsadóit, majd egy éjszakába nyúló partival zárják a napot…

MINDSPIRE évindító esemény 2020

Munkatársaink megtöltötték a Lakeside hotel hatalmas konferenciatermét, amikor a menedzsment bemutatta a tavalyi év eredményeit a MINDSPIRE 2020-as évindító eseményén. A megelőző, 2019-es év a cég eddigi legsikeresebb évének bizonyult, jelentős növekedéssel az összes főbb területen. A MINDSPIRE tovább bővítette ügyfélkörét új regionális pénzintézetek akvizíciójával, továbbá a leszerződött projektek mérete is jelentősen nőtt, ami összesen 100% feletti növekedést eredményezett. A cég 2020-ra folyamatosan növekvő ügyfélállományra számít, és 90% feletti valószínűséggel további projekteket tervez indítani a stratégiainak tekintett banki tanácsadási szolgáltatások területén.

A 2019-es év főbb eredményei

  • Ügyfeleink száma: 13
  • Megvalósítási helyszínek: 8
  • Projektméret növekedése: 90%
  • Létszám: 180

Az előadásokból kirajzolódott, hogy a tavalyi évben a MINDSPIRE sikeresen valósított meg több nagyszabású komplex projektet, amelyek közül egy Szerbiában végrehajtott banki fúzió és adatmigráció volt a legjelentősebb. Ennek megfelelően a résztvevők számára nem volt meglepő, hogy a kiemelkedő projekt- és egyéni eredményeket is több díjjal ismerték el. A MINDSPIRE sikeresen vett részt új nagyszabású programok végrehajtásában Bulgáriában, Montenegróban, Moldovában, illetve Szerbiában is. A cég jelenleg hét jelentős banki integrációval és rendszerbevezetéssel foglalkozik Magyarországon és a régióban. Ezek mindegyike stratégiai jelentőségű feladat a cég számára, mivel a MINDSPIRE ezekben a projektekben alapvető szolgáltatásaival, a projektirodával, a projektmenedzsmenttel, a banki transzformációval és az adatmigrációval vesz részt. A MINDSPIRE továbbá hangsúlyosan érintett a hazai vezető bankok számára végzett, ágazati szintű azonnali fizetési rendszer bevezetésekben, amelynek éles indulása március elejére tehető.

A létszám több mint 80 százalékos növekedésének fontos összetevője volt, hogy a tavaly év végén már 4 külöböző országból, 180 tanácsadó dolgozott a MINDSPIRE-nél. A toborzás 2020-ban is kulcsfontosságú marad, tekintettel arra, hogy a menedzsment további organikus növekedést tervez 210 fős céllétszámmal év végéig. Ezen kívül a tudásmegosztás és a szakmai továbbképzések említhetők kiemelt prioritásként.

Share This