/*Blog module replace 'read more' text*/

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2020

dec 21, 2020 | MINDSPIRE hírek

Az idei karácsony több szempontból is rendhagyó és egy kissé nehéz lesz mindenkinek. Most különösen fontosnak tartjuk, hogy közvetlenül, vagy támogató szervezeteken keresztül segítsük azokat, akik a jelenlegi embert próbáló időszakban kiszolgáltatott helyzetben vannak.

Ezért cégünk, a MINDSPIRE Consulting 2020-ban az ügyfelek és partnerek megajándékozása helyett, a Bethesda Gyermekkórházat és az Oltalom Karitatív Egyesületet támogatja.

Ezen felül munkatársaink egyéni felajánlásaikkal olyan gyerekeket és időseket lepnek meg karácsonyra, akik az ünnepeket családok átmeneti otthonában, illetve átmeneti szálláson töltik.

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2020
MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2020 - Bethesda Gyermekkórház logó

Támogatásunk a Bethesda Gyermekkórház számára

A Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza Budapesten található, országos hatáskörű intézmény. Évente 9.000 gyermeket gyógyítanak a fekvőbeteg osztályokon, a járóbeteg rendeléseket pedig 120.000 páciens keresi fel. A Bethesda kiemelt profilja az égéssérült és az epilepsziás gyermekek ellátása.

Cégünk 1 millió forint értékben egy, a fül-orr gégészeti műtőben használható betegmelegítő készülék, és egy az intenzív osztályon használható speciális steril hűthető gyógyszerszekrény beszerzésével járult hozzá a kórház működtetéséhez.

Szeretnénk ezúton is megköszönni a Bethesda Gyermekkórház minden dolgozójának az odaadó, lelkiismeretes munkáját!

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2020 - Oltalom Karitatív Egyesület logó

Az Oltalom Karitatív Egyesület támogatása

Az Oltalom Karitatív Egyesület 1989-ben alakult a lelkileg és szociálisan elhagyott, kiszolgáltatott helyzetű gyerekek és felnőttek támogatására. Céljuk, hogy az általuk gondozottakat visszasegítsék egy emberhez méltó életbe. Tevékenységeik közé tartozik többek között az utcai szociális munka, a családgondozás és az egészségügyi ellátás is.

A MINDSPIRE 1 millió forint értékben járult hozzá az egyesület segítő tevékenységének a finanszírozásához.

Köszönjük az Oltalom munkatársainak és segítőinek az egész éves elkötelezett munkáját!

Munkatársaink támogatása a családok átmeneti otthonában élő kisgyerekeknek

Idén egyéni jótékonykodás keretében negyvennyolc, családok átmeneti otthonában lakó gyermeknek tesszük szebbé a karácsonyt. Szüleik jelenleg olyan helyzetben vannak, hogy segítség nélkül nem tudnák megajándékozni őket.

Az átmeneti otthon dolgozói segítségével kiderítettük, hogy mire vágynak a gyerekek, így névre szóló ajándékkal lephetjük meg őket. Munkatársaink a kívánságok listájáról korábban kiválasztottak egy-egy ajándékot, azt megvásárolták, becsomagolták, az összegyűjtött csomagokat pedig az ünnep előtt eljuttatjuk majd az otthonba.

Reméljük, hogy egy kicsit szebbé tudjuk varázsolni a karácsonyt ezen nehéz helyzetben lévő gyermekek és szüleik számára.

MINDSPIRE karácsonyi támogatások 2020 - Ajándékok

A MINDSPIRE Consulting minden munkatársa nevében békés és boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Share This