/*Blog module replace 'read more' text*/

MINDSPIRE 2021-es évindító esemény

márc 10, 2021 | MINDSPIRE hírek

MINDSPIRE 2021-es évindító esemény: A pandémia ellenére sikeres évet zártunk

A MINDSPIRE Consulting 2021. február 25-én tartotta meg szokásos évindító eseményét. A hatályos járványügyi intézkedések miatt az idei találkozót ezúttal kivételesen az online térben voltunk kénytelenek megtartani, ugyanakkor a már hagyományosnak számító Management évértékelés és a tanácsadói díjak átadása idén sem maradhatott el.

A 2020-as év nagy kihívások elé állította a MINDSPIRE Consultingot is, egyik napról a másikra kellett átállnunk az otthoni munkavégzésre és a projektjeink távoli menedzselésére. Komoly sikerként értékeljük, hogy tavaly egyetlen projektünket sem kellett megszakítanunk vagy jelentősen módosítanunk a pandémiás helyzet miatt, sőt, számos új feladatot kaptunk a pénzügyi szektor legjelentősebb szereplőitől.

MINDSPIRE 2021-es évindító esemény

A legnagyobb kihívást a külföldi projektjeink távoli leszállítása jelentette az első lezárások idején, de a kollégáink és ügyfeleink áldozatos munkájának köszönhetően az összes nagy méretű projektünket sikerrel és határidőre le tudtuk zárni. Az év során többek között Bulgáriában és Montenegróban az OTP leánybankok integrációjának főpróbáit és a tényleges összeolvadását is távolról menedzselte projektcsapatunk, míg legnagyobb szlovák ügyfelünknél a banki számlavezető rendszer teljes cseréjét és migrációját is online eszközökkel és kollaborációval vitte sikerre a MINDSPIRE Consulting tanácsadói csapata. Mindezen túl, számos magyarországi projektben is sikerrel tudtunk segíteni ügyfeleinknek a projektek zökkenőmentes folytatásában és lezárásában.

Az elmúlt évben nemcsak az ügyfélkapcsolataink kezelését és a projekt leszállításokat kellett nagyrészt távolról végeznünk, hanem a megszokott szakmai fórumokat, képzéseket, workshopokat és csapatépítő eseményeket is a digitális térbe helyeztük át. Mindezt olyan módon, hogy azok színvonala és élvezhetősége ne csökkenjen. Tanácsadóink munkáját online kollaborációs eszközökkel és a tudásmegosztást segítő megoldásokkal támogattuk.

2020-ban is nagy hangsúlyt fektettünk a szolgáltatásaink fejlesztésére. Mind a banki adatmigrációt támogató DELTA alkalmazásunk, mind a Flexcube paraméterezésben használt TRANSPORT eszközünk funkcionalitása is tovább bővült, és ezen új funkciókat a projektjeinken használatba is vettük.

A 2021-es üzleti évre vonatkozó várakozásaink a továbbra is fennálló járványhelyzet ellenére nagyon biztatóak. Több, nagy jelentőségű hazai projektfeladaton dolgozunk és tervezünk dolgozni idén, ezen túl pedig a külföldi ügyfeleinkkel való együttműködést is szeretnénk tovább erősíteni, mivel változatlanul kiemelt célunk a nemzetközi piacon való terjeszkedés, és új projekt lehetőségek azonosítása.

Már hagyománynak számít, hogy az évindító eseményünkön a legsikeresebb projekteket és a kiemelkedő tanácsadói teljesítményeket is díjazza a MINDSPIRE vezetősége. Ez alkalommal 8 kategóriában, összesen 18 díj került kiosztásra. Egyéni díjazottjaink kiemelkedő projektvezetői teljesítményükért, szakmai munkájukért, valamint értékesítés és kontrolling támogató munkájukért vehették át okleveleket és díjakat.

Három fiatal tanácsadónk munkáját és fejlődését is elismerte a cég vezetősége, akik a kiváló teljesítményükért járó oklevél mellé és egy-egy Ipad-et is kézhez kaphattak. A fiatal tanácsadók szakmai fejlődését támogatja a Junior Programunk is, aminek keretében tréningeken, csapatépítő, CSR programokon és belső projektekben vehetnek részt kollegáink, miközben folyamatos értékelést és visszajelzést kapnak a munkájukról senior mentoraiktól és a Program vezetőitől.

Az egyéni díjazottak mellett, három projekt teljesítményt is elismerésben részesített a MINDSPIRE vezetősége. Az OTP bolgár bankintegráció, a K&H Bank Murex rendszer upgrade és a Raiffeisen Azonnali Fizetési Rendszer projektek és az azokon dolgozó kollegák részesültek elismerésben. A projektcsapatok jutalma egy-egy online koktélkészítő workshopon való részvétel.

2020-ban az év projektje a szlovákiai VÚB Banka Flexcube implementáció és migráció lett, amiben közel 30 kollegánk vett részt. A projekt több, mint két évig tartott, és ez idő alatt rengeteg kihívással és váratlan fordulattal kellett megbirkóznia a csapatnak ahhoz, hogy a VÚB Szlovákia cseh leánybankja 2021 január első munkanapját a sikeres adatmigráció után már egy teljesen új informatikai infrastruktúrán kezdhesse meg. A csapat tagjai elismerésként egy közös, online vacsora készítési programon vehetnek részt.

A díjazottak sikeresnek értékelték és sikerként élték meg a 2020-as évet. Szinte minden díjazott számára az elégedett ügyfél, a határidőre leszállított projekt jelenti a sikert és a pozitív visszajelzések segítették őket abban, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújthassanak a projekteken.

Az idei eseményen először egy játékos kvíz versenyt is tartottunk, aminek keretében több, a projektjeinkkel kapcsolatos szellemes kérdésre kellett válaszolniuk a résztvevőknek. A kvízverseny első három helyezettje szintén díjazásban részült.

Gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük a MINDSPIRE csapat egész éves munkáját!

Share This