/*Blog module replace 'read more' text*/

Delta Migration Tool: új funkciók kerültek bevezetésre

nov 10, 2019 | Adatmigráció hírek

Büszkén jelentjük be, hogy tovább bővítettük a DELTA Migration Tool funkcióit. A DELTA ma kiadott új verziója továbbfejlesztett képességekkel rendelkezik mind az alapfunkciók, mind a felhasználói felület tekintetében, ezáltal még magasabb szinten támogatva ügyfeleinket és projektjeinket.

A DELTA, a MINDSPIRE saját fejlesztésű migrációs eszköze egy felhasználásra kész, hatékony alkalmazás, adatmigráció specifikus funkciókkal, mint például a paraméterezhető adattranszformáció és a folyamatirányítás, illetve a beépített riportok és áttekintő felületek.

Az eszközt a MINDSPIRE adatmigrációs üzletága fejlesztette ki banki migrációs szakértőink irányítása és folyamatos visszajelzése alapján. A legelső verzió megjelenése óta a DELTA hat sikeres banki migrációs projekt során bizonyította fejlett képességeit, míg jelenleg a MINDSPIRE öt párhuzamosan futó bevezetési és integrációs projektjénél használják aktívan a közép-kelet-európai régióban.

Adatmigráció ellenőrzése - Delta eszköz

Új funkciók és fejlesztések jelentek meg a Delta Migration Tool legfrissebb verziójában

A stage modul funkcionalitása javításra került egy új adatellenőrzési lehetőség hozzáadásával, a forrás adatbázis táblák közvetlen importálásához. Ezzel az új funkcióval az importálási folyamatba beilleszthető egy menet közbeni ellenőrzés annak biztosítása érdekében, hogy a kapott adatbázis táblák megfeleljenek az előre meghatározott forrás adatstruktúráknak.

Új kimeneti adatformátumok bevezetése a transzformált adatok exportálásához: a flat fájl és az XML már kiválaszthatók célfájl formátumként. A már létező formátumokhoz hasonlóan a létrehozott kimeneti fájl alapvető paraméterei (kódolás, karakterkészlet stb.) konfigurálhatók, így könnyen adaptálhatóak a célrendszer feltöltési interfészének követelményeihez.

Egy új folyamatlépést adtunk hozzá a folyamattervező funkcióihoz: ez lehetővé teszi előre meghatározott SQL parancsfájlok integrálását a folyamat automatikus  futtatásába, illetve további lehetőséget biztosít az átlátható és nyomon követhető adatfeldolgozásra. Az új lépés kompatibilis az összes létező folyamat testreszabási funkcióval, így könnyen hozzáadható a már kialakított folyamatokhoz, beállítható a párhuzamos folyamatfuttatás részeként, vagy tesztelési célokból ideiglenesen letiltható a végrehajtásból, hasonlóan a többi sztenderd folyamatlépéshez.

A Delta migrációs eszköz új funkcióinak áttekintése mellett ide kattintva tudhat meg többet a DELTA-ról és adatmigrációs szolgáltatásainkról.

Adatmigrációs ikon

Legújabb adatmigrációs referenciáink

Többet szeretne tudni Banki adatmigrációs szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

Share This