/*Blog module replace 'read more' text*/

TRANSPORT Tool AD autentikáció és mapping frissítések

jún 1, 2020 | Banki transzformáció hírek

A TRANSPORT új verziója tartalmaz néhány, az adatfeltérképezéshez (mapping) kapcsolódó frissítést, illetve egy Microsoft ActiveDirectory megoldáshoz kifejlesztett hitelesítési kapcsolódási lehetőséget is.

A TRANSPORT, a MINDSPIRE saját fejlesztésű, core banki rendszerek paraméterezését támogató eszköze az alábbi feladatok végrehajtásában segíthet:

  • a paraméterek és paraméterdokumentációk 100%-os összhangjának ellenőrzésében,
  • a paraméterek egy üzletileg érthető paraméter munkalap formátumban való dokumentálásában,
  • paraméterek környezetek közötti mozgatásában,
  • a paraméterizációs regressziók kiváltó okainak elemzésében, annak felgyorsításában.

Az eszközt a MINDSPIRE banki transzformációs üzletága fejlesztette ki, a core banki rendszerekkel foglalkozó szakértőink irányítása és folyamatos visszajelzése alapján.

Updates in TRANSPORT Tool: AD authentication

Frissítések a TRANSPORT Tool új verziójában:

  • új autentikációs kapcsolati lehetőség az AD-vel,
  • FlexCube kapcsolati karakterláncok támogatása nem megbízható https tanúsítványok használata esetén,
  • új dizájn,
  • számos új funkció,
  • gyors keresőmező, illetve
  • egy függvény függőségi grafikon.

A beépített hitelesítés mellett támogatjuk a TRANSPORT összekapcsolását a szervezet ActiveDirectory megoldásával a felhasználói autentikáció érdekében.

Az új felhasználói felület kialakítása mellett befejeztük 147 funkció feltérképezését is. Ez már akkora mennyiség, hogy nem magától értetődő egy adott funkció megtalálása, ezért létrehoztunk egy funkciókereső mezőt (a szövegbevitel közbeni keresés támogatásával). Csak el kell kezdeni beírni a keresett funkciót, és a találatok a keresőmezőtől jobbra található funkciólistában ki lesznek emelve. Ez nagyban felgyorsítja a keresett funkció megtalálását.

A függvény függőségi funkció az előző verzió tömeges különbség (bulk diff) funkciójával kapcsolatban is használható. Amikor az egyik környezet paramétereit más környezetbe többszörözzük, a fájlokat megszámozzuk abban a sorrendben, amelyben használni kell, figyelembe véve a függvények közötti kölcsönös függőségeket. Ez segít a felhasználóknak a megfelelő sorrendben alkalmazni a paraméterek módosítását, így nem kell aggódniuk (sőt gondolkodniuk sem) a függvények közötti függőségek miatt.

MINDSPIRE transport tool screenshot

Már most is támogatjuk a bankok körében egyre elterjedtebb önaláírt tanúsítványok használatának gyakorlatát, amelyeket a kliens számítógépek böngészői nem fogadnak el. A TRANSPORT segítségével automatikusan exportálhat paramétereket a nem megbízható tanúsítványokkal ellátott FlexCube környezetekből.

A TRANSPORT Tool legújabb frissítései mellett tudjon meg többet banki transzformációs szolgáltatásainkról.

Banki transzformációs referenciák ikon

Legújabb banki transzformációs referenciáink

Többet szeretne tudni a Banki transzformációs szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

Share This