/*Blog module replace 'read more' text*/

TRANSPORT Tool új funkciók bemutatása 2019

jún 26, 2019 | Banki transzformáció hírek

A MINDSPIRE Consulting büszkén jelenti be, hogy 2019-ben a TRANSPORT eszközünk funkciói tovább bővültek.

A TRANSPORT Tool, a MINDSPIRE Consulting saját fejlesztésű core banki paraméterezési megoldása a következőkben támogatja a felhasználókat:

  • annak ellenőrzésében, hogy a rendszer paraméterei 100%-ban összhangban vannak-e a paraméter dokumentációval,
  • a paraméterek üzleti felhasználók számára érthető, paraméter-munkalap formátumban történő dokumentálásában,
  • a paraméterek különböző környezetek közötti mozgatásában,
  • a paraméterezési regressziók alapvető okainak elemzésében, jelentős mértékű felgyorsításában.
Transport Tool új funkciók 2019

Az egyedi paraméterező eszközt a MINDSPIRE Consulting banki transzformációs szolgáltatások üzletága fejlesztette ki a nagyszabású core banki bevezetési projekteken dolgozó szakértőink irányítása és folyamatos visszajelzései alapján.

A MINDSPIRE TRANSPORT eszköz új funkciói

A TRANSPORT Tool ma bemutatott új verziója továbbfejlesztett paraméter exportálási képességekkel rendelkezik, a FLEXCUBE saját exportfájl, illetve az üzleti felhasználók számára érthető, paraméter-munkalap formátumok vonatkozásában is.

Az új exportálási képességeken kívül, a felhasználóink visszajelzései alapján egy további funkciót is kiadtunk, amely a fájlok (export vagy paraméter-munkalap formátumok) közötti különbségeket tudja létrehozni. Ez jelentősen felgyorsíthatja a paraméterezési folyamat során létrejött regressziók megtalálását, egy fájlt és egy környezetet, amely segíthet abban, hogy meggyőződjünk arról, hogy a rendszer megfelel a dokumentációnak. A TRANSPORT csak az esetleges különbségeket jeleníti meg, illetve két környezetet, amelyek segíthetnek az egyik környezet paramétereinek átmásolásában egy másikba, ami tulajdonképpen a régóta várt „másoljuk át minden paraméteremet az új környezetembe” funkciónak felel meg.

Transport tool képernyőkép

Valójában akár tömeges differenciálás is végezhető, amely a két környezet közötti összes különbség (és csak a különbségek) felsorolásában segít, mind a 146, a TRANSPORT eszköz által jelenleg támogatott funkcióra kiterjedően. Egyszerűen fogalmazva ez a „helyezzük át az ÖSSZES paraméteremet az új környezetbe” funkció.

Folyamatosan keressük az új ötleteket és igényeket a MINDSPIRE TRANSPORT Tool továbbfejlesztésére, hogy egy professzionális és teljeskörű paraméterezési megoldást biztosítsunk ügyfeleink számára.

A TRANSPORT eszköz új funkciói mellett tudjon meg többet a banki transzformációs szolgáltatásainkról!

Banki transzformációs referenciák ikon

Legújabb banki transzformációs referenciáink

Többet szeretne tudni a Banki transzformációs szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

Share This