/*Blog module replace 'read more' text*/

Temenos Transact (T24) core banki rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásaink

Cégünk, a MINDSPIRE Consulting Temenos Transact szakértői csapata sokéves bevezetési, integrációs és rendszerüzemeltetési tapasztalatokkal rendelkezik.

Legyen szó kritikus üzleti vagy IT szakértői erőforrások biztosításáról, egy konkrét projekt végrehajtásáról, a core banki rendszer cseréjéről, vagy egy üzleti transzformációs programról, bizonyítottan képesek vagyunk ügyfeleink elvárásainak maximálisan megfelelni.

Ismerje meg a Temenos Transact (T24) CBS rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásainkat!

Temenos Transact (T24) core banki rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásaink

Temenos Core Banking

A Temenos Transact (korábban T24) nevű rendszere a legsikeresebb és legszélesebb körben használt core banki rendszer a világon.

A megoldás a legkiterjedtebb és leggazdagabb banki funkciókat kínálja a lakossági, vállalati, treasury, vagyonkezelési és fizetési szolgáltatások terén.

Több mint 150 országban 1000-nél több pénzintézet támaszkodik a Temenos Transact core banki rendszerre, hogy piacvezető és innovatív termékeket és szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek.

Kihívások

A Temenos Transact core banki rendszert érintő különböző projektek és tevékenységek jelentős kihívásokat rejtenek magukban.

Megfelelő kezelésükhöz jelentős mennyiségű, egyedi tudással rendelkező erőforrásra van szükség.

Banki transzformációs projektek kihívásai

Elegendő és megfelelő mélységű tudás áll rendelkezésre házon belül a Temenos Transact bankspecifikus, egyedi adaptációjának napi szintű támogatásához?

Képes a szervezet saját erőforrásokkal megoldani az évente megjelenő új Temenos verziók követését és implementálását, beleértve a lokalizációs csomag illesztését is?

Elérhető a Temenos fejlett képességeinek, mint például a multivalue adatmezők alkalmazása, teljes körű kihasználásához szükséges belső vagy külső szaktudás?

A nagy mennyiségű adatok feldolgozása során a CBS rendszerben esetlegesen felmerülő teljesítményproblémák kezelése gyorsan és hatékonyan történik?

Birtokában van a bank a Temenos Transact integrációját biztosító OFS API karbantartásához, illetve fejlesztéséhez szükséges specifikus ismereteknek és erőforrásoknak?

A MINDSPIRE Consulting válaszai

A Temenos Transact core banki rendszerrel kapcsolatos tevékenységek a megoldás sajátosságai miatt jelentős kihívást jelenthetnek, hiszen a bankspecifikus igények, paraméterezés, módosítások és megoldások ismerete mellett mély alkalmazásspecifikus tudást is igényelnek.

A MINDSPIRE tanácsadói és fejlesztői az általános banki és CBS képzettségük és tapasztalataik mellett alapos felkészültséggel rendelkeznek a Temenos Transact (T24) core banki rendszer működésével, logikájával és informatikai megoldásaival kapcsolatban.

A MINDSPIRE Consulting számos alkalommal gyakorlatban bizonyított és folyamatosan aktualizált core banki transzformációs módszertana segítségével Tementos Transact (T24) szakértőink jelentős mértékben csökkenthetik a pénzintézetek stratégiai tervezésére fordított ráfordításait, illetve elősegíthetik a nem megvalósítható elképzelések korai kiszűrését.

A Temenos Transact core banki rendszerhez kötődő integrációs szolgáltatásaink mellett cégünk a régió pénzintézetei számára professzionális és iparág-specifikus banki adatmigrációs és banki projektiroda (PMO) támogatást is nyújt.

A MINDSPIRE Temenos Transact szolgáltatásainak áttekintése

A MINDSPIRE Consulting tapasztalt tanácsadói csapata a Temenos Transact core banki rendszer bevezetésének és használatának minden fázisában hatékony támogatást tud nyújtani ügyfeleink számára.

Az implementáció során szolgáltatásaink lefedik a projektindítást, a feladatok tervezését, az egyedi megoldások fejlesztését, az alkalmazás paraméterezését, az interfészek kialakítását, a CBS és a kapcsolódó banki rendszerek tesztelését, valamint az IT környezet felkészítése a Temenos Transact Core Banking megoldás éles üzemi futtatására.

A bevezetési projekt sikeres lezárását követően szakértőink folyamatos rendelkezésre állás mellett támogatják a Temenos CBS napi üzemeltetését és optimalizálását, a frissítések telepítését és használatba vételét, a lokalizációs csomag és az OFS API karbantartását, illetve a funkcionális fejlesztéseket is.

Igény esetén szakértőink Temenos Transact képzések és oktatások keretében segítik elő a bank munkatársainak hatékony napi munkavégzését.

Töltse le Temenos brosúránkat!

MINDSPIRE Consulting Temenos Transact brochure 2024

Miért érdemes a MINDSPIRE Temenos Transact szolgáltatásait választani?

Cégünk képes teljeskörű rendszerintegrátori szerepet vállalni a Temenos Transact core banki rendszerre vonatkozó ismereteinek és saját bevezetési módszertanának köszönhetően, továbbá az olyan hatékonyságot növelő eszközei révén, amelyek a banki rendszerek legösszetettebb változásait is képesek kezelni.

Tanácsadóink több mint tíz éves Temenos bevezetési és üzemeltetési tapasztalattal rendelkeznek, emellett számos üzleti elemző és rendszerszervező munkatársunk huzamos ideig dolgozott egy jelentős nagybanki Temenos Transact implementációs projekten.

Módszertan felirat

Számos core banki projekten bizonyított saját transzformációs módszertant biztosítunk ügyfeleink számára.


Szakértőink a módszertan segítségével lecsökkentik a stratégiai tervezés költségeit.

Eszközök cím

Sablonjaink segítségével a core banki transzformációs projektek hatékonyabban hajthatók végre.


Saját fejlesztésű eszközeink csökkenthetik a transzformációs projektek kockázatait.

Erőforrások cím
Több mint 80 fős szakértői csapatunk számos alkalommal bizonyította a leszállítási képességét.


Számos hazai és régiós jelentős méretű sikeres core banki transzformációs projektben vettünk részt.

Sikeresen leszállított CBS transzformációs projektjeink

Különböző országokban végrehajtott projektjeink

Core banki tanácsadóink száma

Emberévnyi felhalmozott tapasztalat

MIT AJÁNLUNK?

Tapasztalat

A MINDSPIRE Consulting szakértői csapata az elmúlt 20 évben jelentős core banki rendszerbevezetési gyakorlatra tett szert.


Tanácsadóink közül többen tíz évet meghaladó hazai, illetve nemzetközi Temenos bevezetési és működtetési tapasztalattal rendelkeznek.


Számos üzleti elemző és rendszerszervező munkatársunk többéves tapasztalatot szerzett egy jelentős nagybanki Temenos Transact bevezetési projekten.


Temenos csapatunkat olyan szenior tanácsadók alkotják, akik jelentős ügyféloldali gyakorlattal rendelkeznek a különböző banki rendszerek bevezetése, fejlesztése és üzemeltetése terén, ennek köszönhetően a pénzintézeti transzformációs projektek során felmerülő igényeket, kihívásokat és lehetséges megoldásokat nem kizárólag szállító oldali nézőpontból közelítik meg.


Kiemelt szerepet játszik szolgáltatásaink között a banki adatmigrációs feladatok végrehajtása és támogatása, szakértőink több mint ötven projekten bizonyították hozzáértésüket.

Temenos Transact (T24) tapasztalat illusztráció
Banki transzformációs eszközök illusztráció

Eszközök

Cégünk kiforrott, több pénzintézeti M&A projekten használt Project Management Office eszközrendszerrel rendelkezik, amellyel jelentősen csökkenthető a core banki rendszer bevezetési és migrációs projekteken szükséges projektindítási feladatok időigénye.


A MINDSPIRE Consulting már több mint hat éve alkalmazza a DELTA banki adatmigrációs eszközt a rendszerbevezetési és M&A projektek során felmerülő adatmigrációs feladatok hatékony, gyors, valamint jól auditálható végrehajtására.


Banki rendszerintegrációs szakértőinknek jelentős tapasztalata van a különböző méretű rendszerintegrációs feladatokat magukban foglaló projektek tervezési dokumentációinak előállításában, kész sablonokkal és előre definiált tartalmi követelményekkel tudjuk felgyorsítani az integrációs tervezési folyamatokat.

Módszertan

A Temenos Transact core banki rendszerek bevezetése során ötvözni tudjuk a saját kiforrott PMO módszertanunkat a Temenos által támogatott TIM (Temenos Implementation Methodology) metodológia elemeivel.


Ezáltal a CBS implementációs projektek végrehajtás során a technológiai és tervezési kihívások mellett hatékony megoldást tudunk kínálni az üzleti átalakítás (BPR, Business Process Reengineering) terén felmerülő kérdésekre is.


Meglévő banki folyamatkatalógusunk használata támogatja, hogy a bevezetési projektjeink során biztosítani tudjuk a projekt terjedelmének teljeskörűségét, valamint egyértelműen azonosítani tudjuk az esetlegesen hiányzó, kezeletlen folyamatokat is.

Banki transzformációs módszertan illusztráció
Banki transzformációs referenciák ikon

Legújabb core banki transzformációs referenciáink

Többet szeretne tudni a Banki transzformációs szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

DELTA migrációs eszköz

Banki adatok kinyerése, átalakítása és betöltése a MINDSPIRE DELTA adatmigrációs eszköz segítségével

Szolgáltatásaink fő eleme a használatra kész, hatékony, banki adatmigráció-specifikus funkcionalitással rendelkező alkalmazás, amely paraméterezhető adattranszformációt és folyamat kezelést, beépített jelentéskészítést és dashboardokat is magába foglal.

A DELTA a banki és pénzintézeti szegmensben végrehajtott adatmigrációs projektjeink támogatására készült, tökéletesen kiegészítve az Adatmigrációs szolgáltatásainkat és a saját adatmigrációs módszertanunkat.

Fedezze fel, hogyan képes a MINDSPIRE Consulting általánosan alkalmazható, platform és rendszerfüggetlen eszköze felgyorsítani a banki adatmigráció folyamatát, illetve csökkenteni a költségeket és biztosítani az adatok helyességét!

Kérdése van a Temenos Transact (T24) core banki rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Kapcsolatfelvétel

Adja meg elérhetőségeit és hamarosan megkeressük!

Share This