/*Blog module replace 'read more' text*/

Projektiroda szolgáltatás egy banki integrációs projekten Horvátországban

PROJEKT
ALAPADATOK

Horvátország

2017.04 – 2019.01

Nem nevesített bank

MINDSPIRE
SZOLGÁLTATÁSOK

ALKALMAZOTT MÓDSZERTANOK

A bank és a MINDSPIRE integrációs módszertana, beleértve a projekt előkészítéséhez szükséges sablonokat és szabványokat, a projekt hatókörének meghatározását, a feladatlistákat, a magas szintű projekttervezést, az erőforrás-tervet, a hiányosságok elemzését, a projekt jelentését és a kommunikációt.

Projektiroda szolgáltatás egy banki integrációs projekten: terjedelem és célok

Az integrációs projektiroda feladatai közé tartozott a pénzintézet teljes jogi, üzleti és informatikai integrációja, az integrált banki szervezet lebonyolítása és az egyesülés utáni jelentős szinergiák kihasználása.


Az integrációs folyamat az üzleti alapelvek, stratégiák, erőforrások, termékek, rendszerek, riportolás és logisztika meglevő csoport-szintű szabványokkal való összehangolásával valósult meg.

Projektiroda szolgáltatás egy banki integrációs projekten - Terjedelem és célok
Hozzájárulásunk a projekthez ikon

Hozzájárulásunk a projekthez

A MINDSPIRE Consulting feladatai közé tartozott a szabványosított banki folyamatok, dokumentumok és útmutatók biztosítása az egész integrációs projekt számára.


Szakértőink aktívan támogatták a projektigazgatót, a stakeholdereket és a projekt tagjait a különféle adminisztrációs, információmegosztási és kommunikációs feladatokban.


A MINSPIRE munkatársai támogatták és irányították a projekttervezési tevékenységeket, dokumentálták és nyomon követték a végrehajtási fázist, bevezették és nyomonkövették a változáskezelési eljárásokat, valamint kezelték és riportozták a projektkockázatokat is.


A projekt fő szakaszát követően két hónapig Post Merge támogatást is nyújtottuk a projektiroda szolgáltatás egy banki integrációs projekten részeként.

Projekt szervezet és szerepkörök

A MINDSPIRE Consulting PMO szakértői team együtt dolgozott a bank magyar és horvát csapataival.


A MINDSPIRE munkatársai projektiroda (Project Management Office, PMO) szolgáltatásokat nyújtottak a megfelelő koordináció és adminisztráció támogatására a teljes integrációs projekt életciklusa alatt.


Projektirodánk támogatást nyújtott a banki projektmenedzsment tevékenységekhez, mint például irányítás, tervezés és ellenőrzés, kockázatkezelés stb, illetve biztosította a teljes integrációs projekt hatékony integrációkezelését és átláthatóságát a projektiroda szolgáltatás egy banki integrációs projekten végrehajtása során.

Projekt szervezet és szerepkörök ikon

Főbb érintett területek a projekt során

 • Banki integrációs projektmódszertan
 • Projektriportolás és monitoring
 • Projektirányítás
 • Mérföldkövek és erőforrások tervezése és nyomon követése
 • Változáskezelési feladatok

A projektben érintett MINDSPIRE Consulting profilok

 • Banki projektiroda-vezető
 • Módszertani szakértő
 • PMO munkacsoport felelős
 • PMO munkacsoport támogató
 • Banki projektirodai adminisztrátor
Projektiroda ikon

Legújabb Banki projektiroda referenciáink

Többet szeretne tudni Banki projektiroda szolgáltatásainkról?

További információkért kattintson ide:

Share This